Kods: 477131538859

COMPOST GOBBLER KOMPOSTĒŠANAS LĪDZEKLIS 0,5 KG

9,99 €/ GAB
19,98 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

COMPOST GOBBLER - tie ir mikroorganismi (baktērijas un sēnītes) organisko atkritumu kompostēšanai un nepatīkamu smaku novēršanai. Organiskas izcelsmes pūstošie dārza un sadzīves atkritumi ir Compost Gobbler mikroorganismu pārtika. Compost Gobbler ātri un efektīvi novērš nepatīkamas smakas, 10 reizes ātrāk sadala organiskās izcelsmes atkritumus un pārvērš tos vērtīgā kompostā. Ar Compost Gobbler sagatavotais komposts bagātina augsni ar humusu un barības vielām, uzlabo augsnes struktūru un ir ļoti vērtīgs mēslojums. Augsne kļūst poraināka, tajā vieglāk iekļūst gaiss, bet mitrums saglabājas ilgāk. Kompostēšanai ir piemēroti visi organiskie sadzīves un dārza atkritumi, piemēram, augļu un dārzeņu atliekas, olu čaumalas, tējas maisiņi, kafijas biezumi un papīra filtri, koksnes pelni, kokogles, zāģu skaidas, veca podu zeme, augu lapas, nopļauta zāle, jaunas nezāles (bez nobriedušām sēklām). ), mazi zariņi, veci salmi un siens, kūdra un daudz kas cits. Lietošana: 1m³ dārza un sadzīves atkritumu kompostēšanai tiek izmantoti 250–500 g produkta. Katru reizi, kad pievienojat atkritumus kompostam, vienmērīgi apkaisiet ar Compost gobbler. Centieties, lai komposts būtu mitrs, aplaistiet to dažreiz. Lielāks preparāta daudzums paātrina kompostēšanas procesu.

Datu lapa
Preču zīmeGOBBLER
Iesaiņošanai500 g

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

COMPOST GOBBLER KOMPOSTĒŠANAS LĪDZEKLIS 0,5 KG
+ + +
Komplekta cena
25,67 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri