Jauns -25%
ORHIDEJA (ORCHID PAPHIOPEDILIUM) 12Ø20H *Preces fotoattēlam ir informatīvs nolūks. Preces oriģinālā krāsa un izmēri var atšķirties no fotoattēlā redzamās.
Kods: 000000100499

ORHIDEJA (ORCHID PAPHIOPEDILIUM) 12Ø20H

Paphiopedilum hybridum

27,99 € 20,99 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Orhideja (Paphiopedilum hybridum)
Iespaidīga orhideja ar unikālu ziedu. Šis zieds ir populārs audzētāju vidū tās elegances un daudzveidības dēļ. Ziedi var būt dažādās krāsās, no baltas un zaļas līdz zilai un purpursarkanai. Uz ziedlapiņām var būt arī interesanti krāsu plankumi vai raksti.
Uzglabāšana: telpas austrumu vai rietumu pusē, bet sargāt no caurvēja.
Apgaismojums: patīk gaisma, bet jāizvairās no tiešiem saules stariem.
Temperatūra: 15–25°C.
Laistīšana: regulāra, patīk relatīvs mitrums. Ieteicams pastāvīgi laistīt caur lapām, patīk ļoti mitrs laiks. Ūdenim jābūt mīkstam. Labāk laistīt reti, bet bagātīgi.
Substrāts: īpašs augsnes maisījums orhideju audzēšanai un pārstādīšanai.
Mēslošana: Mēslojiet ar orhideju mēslojumu 2 reizes mēnesī.
Apgriešana: nav nepieciešama, tikai nogrieziet nokaltušos stublājus.
Pārstādīšana: ik pēc 2-3 gadiem.

Datu lapa
Augu augstums, cm20
Preču zīmeJ.VAN VLIET
Augu iedalījumsZiedoši ziedi

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri