-25%
KŪDRA SAUSAJĀM TUALETĒM 50 L
Kods: 6433000006170

KŪDRA SAUSAJĀM TUALETĒM 50 L

10,99 € 8,24 €/ GAB
0,16 €/ l

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Kekkilä Kūdra sausajām tualetēm ir pakaiši, kas uzsūc nepatīkamus aromātus un šķidrumus. Kūdru sausajām tualetēm izgatavo no tīriem un dabīgiem materiāliem, un tā ir paredzēta sausajās tualetēs uzkrātās atkritumu masas apstrādes un kompostēšanas vajadzībām.
Pateicoties kvalitatīvajām izejvielām, kūdra sausajām tualetēm ir drošs pakaišu materiāls gan sausajām tualetēm, gan lolojumdzīvniekiem. Kūdrai piemīt ļoti laba uzsūktspēja, un tā ir dabīga funkcionālo mikroorganismu bāze. Rupjās koksnes daļiņas līdzsvaro sausvielas īpatsvaru un uzlabo gaisa kapacitāti, pateicoties kurai kompostējamā masa saņem pietiekamu skābekļa daudzumu.
Lietojums: Ir piemērots kā pakaiši un piedeva kompostam un sauso tualešu tvertnes saturam, kā arī lolojumdzīvnieku mājokļu pakaisīšanai.
Lietošana: Patēriņš Pēc katras lietošanas reizes 50% apmērā no atkritumu daudzuma
Lietošanas instrukcija: Pakaišu lietošana ir svarīga, jo tā samazina nepatīkamus aromātus un tādējādi novērš kukaiņu pievilināšanu. Arī tualetes tvertnes iztukšošanas darbs kļūst patīkamāks.

Datu lapa
Kopējais tilpums50 l
MērķisSausajai tualetei
Preču zīmeKEKKILA
Iesaiņošanai50 l

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

KŪDRA SAUSAJĀM TUALETĒM 50 L
+ +
Komplekta cena
25,25 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri