Jauns -25%
KŪDRAS SUBSTRĀTS ZEMENĒM UN CITIEM OGU KRŪMIEM 40 L
Kods: 4770168923324

KŪDRAS SUBSTRĀTS ZEMENĒM UN CITIEM OGU KRŪMIEM 40 L

4,99 € 3,74 €/ GAB
0,09 €/ l

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Substrāta deklarējamie dati: Kopējais slāpeklis (N) – 0,4 %, Kopējais fosfors (P2O5) – 0,05 %, Kopējais kālijs (K2O) – 0,05 %, mitrums – 58,0 %, organiskā viela – 33,0 %, pH, reakcija (pHKCl) – 4,5, elektrovadītspēja (EC mS/cm) – 0,2.
Pielietojums: gaišās un tumšās kūdras maisījums, papildināts ar perlītu, ilgas iedarbības organisku mēslošanas līdzekli un apsakņošanās veicinātāju dārza zemeņu un meža zemeņu stādu un citu ogu krūmu audzēšanai, pārstādīšanai un diedzēšanai, stādāmās augsnes papildināšanai un uzlabošanai, augsnes mulčēšanai. Kūdras maisījumā esošais organiskais mēslošanas līdzeklis līdz 3 mēnešiem nodrošina augu ar barības vielām, apsakņošanās veicinātājs palīdz dārza zemeņu un meža zemeņu stādiem vai ogu krūmu stādiem ātrāk un vieglāk ieaugties un augt. Substrāta piedevas palielina augu dzīvotspēju un ražīgumu, tāpēc veģetācijas laikā tiem mazāk nepieciešama papildu mēslošana. Vulkāniskas izcelsmes minerāls perlīts aiztur mitrumu un palielina gaisa caurlaidību kūdras maisījumā.
Lietošanas rekomendācijas: pirms zemeņu un meža zemeņu vai ogulāju stādu stādīšanas kūdras substrāts ir jāizvēdina un papildus jāsamitrina. Zemeņu un zemeņu dēstu vai ogulāju stādu pārstādīšana podā, laukā vai paaugstinātās dobēs: izrociet bedrīti un ieberiet tajā kūdras maisījumu, iestādiet dēstu vai stādiņu un bagātīgi aplaistiet.
Drošība un glabāšana: nav nekādu īpašu drošības prasību, kā zemi lietot, uzglabāt un transportēt. Strādājot jāievēro vispārējās higiēnas prasības, jāvalkā cimdi. Ja nokļūst uz ādas vai acīs, mazgāt ar ūdeni. Sargāt no bērniem! Glabāt sausā, no tiešiem saules stariem pasargātā vietā, sargāt no mitruma, iespējamas piesārņošanas un termiskiem, kā arī mehāniskiem iepakojuma bojājumiem. Uzglabāt temperatūrā, kas nav augstāka par +40 °C. Pēc sasalšanas un atkušanas zemes īpašības nemainās.
Izejvielas: 88,2 % augsto un zemo purvu kūdra, 10 % perlīts, 0,8 % organiskais ilgstošas iedarbības mēslošanas līdzeklis DCM ECOR 4, 0,6 % NPK 14-16-18 mēslošanas līdzeklis, 0,4 % apsakņošanās veicinātājs DCM Vivisol

Datu lapa
MērķisZemenēm, meža zemenēm un citiem ogukrūmiem
Preču zīmeAGRONOM
Iesaiņošanai40 l
TipsDurpių substratas

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

KŪDRAS SUBSTRĀTS ZEMENĒM UN CITIEM OGU KRŪMIEM 40 L
+ + +
Komplekta cena
25,43 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri