Kods: 4770168923447

ORGANISKAIS KOMPOSTS AR PERLĪTU GARŠAUGIEM UN DĀRZEŅIEM 4 L

2,50 €/ GAB
0,63 €/ l

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Ķīmiskais sastāvs: kopējais slāpeklis (N) – 1,5 %, kopējais fosfors (P2O5) – 0,5 %, kālijs (K) – 0,5 %, mitrums – 23,0%, organiskā viela – 48,0 %, pH, reakcija (pHKCl) – 6,3, elektrovadītspēja (EC mS/cm) – 0,9, frakcija – 1-10 mm.
Kūdras sadalīšanās pakāpe saskaņā pēc Posta skalas – H4-H5.
Pielietojums: augsto purvu kūdras un augu komposta maisījums, papildināts ar perlītu un mēslošanas līdzekļiem. Paredzēts garšaugu un dārzeņi sēklu diedzēšanai tomātu, papriku, gurķu, baklažānu, puravu, seleriju, salātu, kāpostu un dažādu garšaugu dēstu pavairošanai un audzēšanai lauka un siltumnīcas dārzeņu audzēšanai un pārstādīšanai garšaugu audzēšanai stādāmās augsnes papildināšanai un uzlabošanai augsnes mulčēšanai.
Perlīts ir vulkāniskas izcelsmes viela, kas aiztur mitrumu un palielina komposta gaisa caurlaidību.
Lietošanas ieteikumi. Pirms garšaugu un dārzeņus sēšanas / stādīšanas komposts ir jāizvēdina un papildus jāsamitrina. Garšaugu un dārzeņu sēklu sēšana: ieberiet kompostu dēstu audzēšanas kastē un izlīdziniet, iestrādājiet sēklas tā, kā norādīts uz sēklu paciņas. Garšaugu un dārzeņu dēstu pārstādīšana podā, siltumnīcā vai uz lauka: podā vai bedrītē ieberiet kompostu, iestādiet dēstu un bagātīgi aplaistiet. Garšaugu un dārzeņu stādīšana vai pārstādīšana: podiņa dibenā ielieciet 2–3 cm drenāžas, ieberiet kompostu, iestādiet augu un bagātīgi aplejiet.
Izejvielas: 59,4 % augsto purvu kūdra, 30 % augu komposts, 10 % perlīts, 0,5 % mēslošanas līdzekļi, 0,1 % jūras aļģes.

Datu lapa
MērķisDārzeņiem
Preču zīmeORGANIC WAY
Iesaiņošanai4 l
TipsKompostas

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

ORGANISKAIS KOMPOSTS AR PERLĪTU GARŠAUGIEM UN DĀRZEŅIEM 4 L
+ + +
Komplekta cena
33,93 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri