MEDINILA (MEDINILLA) MAGNIFICA 17Ø50H *Preces fotoattēlam ir informatīvs nolūks. Preces oriģinālā krāsa un izmēri var atšķirties no fotoattēlā redzamās.
Kods: 0000001210033

MEDINILA (MEDINILLA) MAGNIFICA 17Ø50H

Medinilla

26,99 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Medinila (Medinilla) Dabiski aug Filipīnu lietus mežos, kur ir silts un mitrs. Aug uz kokiem kā parazītisks augs, bet nekaitē tiem, izmanto tikai kā atbalstu. Ziedu krāsa ir spilgti rozā, ziedkopas nosveras uz leju. Ziedēšana var ilgt no mēneša līdz vairākiem. Uzglabāšana: lieliski jūtas labi apgaismotā, plašā, siltā telpā. Apgaismojums: patīk izkliedēta dienas gaisma, bet nepatīk tieši saules stari. Temperatūra: 16–25°C. Laistīšana: regulāra, substrātam vienmēr jābūt mitram. Pacieš līdzvērtīgu daudzumu mitruma, tāpēc lapas rekomendējam apsmidzināt ar ūdeni. Atpūtas periods: ziemā temperatūra var būt 15-20°C, tad laista mēreni. Substrāts: smilšains un porains, caurvadošs. Nepieciešama laba drenāža, jo tā nepanes pārmirkšanu. Mēslošana: pavasara un rudens periodā mēslot vienreiz mēnesī ar minerālu mēslojumu ziedošiem augiem. Atzarošana: iespējama, lai augs augtu kompakti. Pārstādīšana: ik pēc 2-3 gadiem plašākā puķu podā, vēlams pavasarī pēc ziedēšanas.

Datu lapa
Augu augstums, cm50
Preču zīmeJ.VAN VLIET
Augu iedalījumsZiedoši ziedi

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri