GLOKSĪNIJA (SINNINGIA) SONATE RED 13Ø20H *Preces fotoattēlam ir informatīvs nolūks. Preces oriģinālā krāsa un izmēri var atšķirties no fotoattēlā redzamās.
Kods: 0000001232011

GLOKSĪNIJA (SINNINGIA) SONATE RED 13Ø20H

Sinningia

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Gloksīnija (Sinningia speciosa) ir sakneņu zieds, kura dzimtene ir Brazīlijas tropu meži. Lapas ir ovālas, klātas ar matiņiem. Ziedi ir ļoti lieli, zvanveida, var būt rozā, sarkani, violeti. Zied no aprīļa līdz augustam. Uzglabāšana: ļoti svarīgi nodrošināt gaisa mitrumu, nepacieš caurvēju. Apgaismojums: nepieciešams labs apgaismojums, taču nepanes tiešus saules starus. Temperatūra: 16–28 °C. Laistīšana: patīk mitrums, bieža laistīšana nepieciešama īpaši vasarā, nepanes iemērcēšanu. Nepieciešama laba drenāža. Substrāts: komposts, mēslojums, pH 5,5-6,5. Mēslošana: ziedošu ziedu mēslojums ik pēc 2-3 nedēļām. Atpūtas laiks: septembris-oktobris, kad ir mazāk lietus nokrišņu, lapas nokalst un tās ir jānogriež. Gumus atstāj podos un tur 10 °C temperatūrā, laiku pa laikam tiem pieskaroties, lai gumi nesaraujas. Atzarošana: nav nepieciešama.

Datu lapa
Augu augstums, cm20
Preču zīmeJ.VAN VLIET
Augu iedalījumsZiedoši ziedi

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

PUĶU PODS DECO ZAĻŠ
+ +
Komplekta cena
9,10 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri