-25%
TUALETES TĪRĪŠANAS PULVERIS ORO 100G
Kods: 5902650661134

TUALETES TĪRĪŠANAS PULVERIS ORO 100G

1,87 € 1,40 €/ GAB
14,03 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Tualetes tīrīšanas pulveris ORO 100g

Paredzēts tualetes tīrīšanai un kaļķakmens noņemšanai. Palīdz noņemt kaļķakmeni, netīrumus un urīna nogulsnes un uzturēt tīrību. Regulāri lietojot (ieteicams reizi nedēļā), tas novērš kaļķakmens veidošanos un neitralizē nepatīkamas smakas.

Lietošana: Pārgrieziet maisiņu un uzmanīgi izlejiet visu saturu tualetes podā. Pagaidiet, līdz izveidojas aktīvas, attīrošas putas. Atstājiet uz 15 minūtēm, līdz putas ir sacietēs. Notīriet tualeti ar birsti un noskalojiet ar ūdeni. Nelietot uz marmora un citām skābēm jutīgām virsmām. Nelietot kopā ar hloru saturošiem mazgāšanas līdzekļiem. Ja produkts ir izlijis uz grīdas vai uz virsmām, kas ir jutīgas pret skābēm, uzmanīgi savāciet produktu un rūpīgi nomazgājiet paliekas ar ūdeni.

Bīstami. Izraisa nopietnus acu bojājumus. Var kairināt elpceļus. Ja ir nepieciešama medicīniska palīdzība, saglabājiet produkta trauku vai etiķeti. Centieties neieelpot putekļus/dūmus/gāzes/dūmus/tvaikus/ aerosolus. Lietojiet aizsargcimdus / aizsargapģērbu / acu (sejas) aizsardzības līdzekļi. JA IEKĻŪST ACĪS: dažas minūtes maigi mazgāt ar ūdeni. Izņemiet kontaktlēcas, ja tādas ir un to ir viegli izdarīt. Turpiniet skalot acis. Nekavējoties zvaniet uz SAINDĒŠANĀS KONTROLES UN INFORMĀCIJAS BIROJU vai vērsieties pie ārsta. Uzglabāt aizvērtu.

Sastāvs: vairāk nekā 30% nātrija bisulfāta, vairāk nekā 5%, bet mazāk nekā 15% anjonu virsmaktīvās vielas smaržvielas. Satur: benzolsulfonskābi, C10-13 alkilatvasinājumus, nātrija sāļus, citronskābi.

Atgādinām, ka produktu sastāvs var tikt mainīts. Jaunākais sastāvdaļu saraksts ir norādīts uz iegādātā produkta iepakojuma. Ja internetā norādītās sastāvdaļas atšķiras no tām, kas norādītas uz iepakojuma, lūdzu, skatiet sarakstu uz iegādātā produkta.

Partijas numurs atbilst ražošanas datumam. Partijas numurs: norādīts uz iepakojuma.

Atbrīvojieties no satura / iepakojuma atbilstoši valstī noteiktajām prasībām.



100 g

Loģistikas kastē ir 12 gab.

Izcelsmes valsts: EU

Ražotājs: ORO Polska sp. z o.o. ul. Tanowska 20a 72-010

Datu lapa
Preču zīmeORO
Iepakojums0,1 kg

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

TUALETES TĪRĪŠANAS PULVERIS ORO 100G
+ +
Komplekta cena
33,64 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri