-25%
IZSMIDZINĀMS LĪDZEKLIS VANNAS ISTABĀM PRET KAĻĶI ORO 750ML
Kods: 5902650660809

IZSMIDZINĀMS LĪDZEKLIS VANNAS ISTABĀM PRET KAĻĶI ORO 750ML

4,68 € 3,51 €/ GAB
4,68 €/ l

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Izsmidzināms vannas tīrīšanas līdzeklis, atkaļķotājs ORO 750ml

Paredzēts vannas istabu, dušas kabīņu, flīžu un furnitūras tīrīšanai. Noņem netīrumus, kaļķi, ziepes, tauku atlikumus, vannas eļļu un krēmu, palīdz uzturēt tīrību.

LIETOŠANA: izsmidziniet un izplatiet produktu uz virsmas, kuru vēlaties noslaucīt, atstājiet uz 2-3 minūtēm, noslaukiet ar mitru drānu un noskalojiet ar ūdeni. Nelietot marmora, granīta virsmu tīrīšanai. Pirms lietošanas pārbaudiet produkta iedarbību neredzamā vietā.

Izraisa nopietnu acu kairinājumu. Ja ir nepieciešama medicīniska palīdzība, saglabājiet produkta trauku vai etiķeti. Uzglabājiet bērniem nepieejamā vietā. Lietojiet aizsargcimdus / aizsargapģērbu / acu (sejas) aizsardzības līdzekļi. JA IEKĻŪST ACĪS: dažas minūtes maigi mazgāt ar ūdeni. Izņemiet kontaktlēcas, ja tādas ir un to ir viegli izdarīt. Turpiniet skalot acis. Ja acu kairinājums nepāriet: vērsieties pēc medicīniskās palīdzības.

Preparāts jāuzglabā cieši noslēgtā traukā, vēlams vietā ar vidēju temperatūru. Uzglabājiet bērniem nepieejamā vietā.

Sastāvs: mazāk nekā 5% anjonu virsmaktīvās vielas, nejonu virsmaktīvās vielas, smaržvielas, konservanti.

Atgādinām, ka produktu sastāvs var tikt mainīts. Jaunākais sastāvdaļu saraksts ir norādīts uz iegādātā produkta iepakojuma. Ja internetā norādītās sastāvdaļas atšķiras no tām, kas norādītas uz iepakojuma, lūdzu, skatiet sarakstu uz iegādātā produkta.

Ražošanas datums: norādīts uz iepakojuma. Vislabāk izmantot: 3 gadi no izgatavošanas dienas.



750 ml

Loģistikas kastē ir 12 gab.

Izcelsmes valsts: EU

Ražotājs: ORO Polska sp. z o.o. ul. Tanowska 20a 72-010

Datu lapa
Preču zīmeORO
Iepakojums0,75 l

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

IZSMIDZINĀMS LĪDZEKLIS VANNAS ISTABĀM PRET KAĻĶI ORO 750ML
+ +
Komplekta cena
57,99 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri