Jauns
BRAIT WC PIEKARINĀMIE ATSVAIDZINĀTĀJI SWEET FLOWERS, 3GAB*45G
Kods: 5908241731194

BRAIT WC PIEKARINĀMIE ATSVAIDZINĀTĀJI SWEET FLOWERS, 3GAB*45G

3,96 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā
Brait tualetes tīrīšanas līdzeklis - atsvaidzinātājs ar piekarināmu futrāli. Mazgā Atsvaidzina Novērš kaļķakmens uzkrāšanos Neitralizē nepatīkamas smakas Attīra un noņem netīrumus Nodrošina noturīgu, patīkamu aromātu Patīkams aromāts!
LIETOŠANA: Pakariniet tīrīšanas līdzekli-atsvaidzinātāju uz tualetes malas tā, lai ūdens nolaišanas laikā ūdens plūsma būtu vērsta uz to.
Bīstami. Kairina ādu. Izraisa nopietnus acu bojājumus. Kaitīgs ūdens organismiem, ar paliekošām sekām. Ja ir nepieciešama medicīniska palīdzība, saglabājiet produkta trauku vai etiķeti. Uzglabājiet bērniem nepieejamā vietā. Pēc lietošanas rūpīgi jānomazgā rokas. Lietojiet aizsargcimdus / aizsargapģērbu / acu (sejas) aizsardzības līdzekļi. JA IEKĻŪST ACĪS: dažas minūtes maigi mazgāt ar ūdeni. Izņemiet kontaktlēcas, ja tādas ir un to ir viegli izdarīt. Turpiniet skalot acis. Izmetiet saturu/konteineri saskaņā ar valsts tiesību aktiem. Sastāvs: 15 % vai vairāk, bet mazāk nekā 30 % anjonu virsmaktīvās vielas, smaržvielas, dimethyl phenethyl acetate. Sastāvā: delta-Damaskone, Tetrahidrolinalolis. Var izraisīt alerģisku reakciju. Satur nātrija C10-13 Alkyl Benzenesulfonate, Isoeugenol, Citronellol, Cinammyl alcohol, Benzyl salicylate, Linalool, Geraniol.
Uzglabāšanas temperatūra: no 5°C līdz 30°C.
Vislabāk lietot līdz beigām: norādīts uz iepakojuma.
3 gab. x 45 g
Izcelsmes valsts: EU
Ražotājs: Dramers S.A., Rabowice, ul.olszynowa 38, 62-020 Swarzedz, Poland, tel.+48 61 624 55 00. Izplatītājs: UAB Ambertonas, Taikos pr. 98, LT-51176 Kauņa, Lietuva.
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri