-25%
TUALETES TĪRĪŠANAS LĪDZEKLIS WECO TABLETES16VNTX25G
Kods: 4250445600372

TUALETES TĪRĪŠANAS LĪDZEKLIS WECO TABLETES16VNTX25G

4,65 € 3,49 €/ GAB
8,72 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Tualetes tīrīšanas tabletes Weco 16 gab. x 25 g

Tualetes tīrīšanas tabletes ir paredzētas lietošanai mazgāšanas līdzekļa vietā. ORO-fresh tualetes tabletes ātri un efektīvi tīra tualetes podus, pisuārus un notekas, lieliski likvidējot noturīgus nosēdumus un netīrumus ar tualetes birsti grūti aizsniedzamās vietās. Tualetes pastilas darbojas automātiski. Tie ātri un efektīvi iztīra tualetes podus un tualetes notekas vietās, kas nav sasniedzamas birstei.

Lietošana: Nogrieziet tablešu aizsargvāciņa folijas vienu malu un iemetiet tableti tieši no folijas kontaktligzdā. Tablete spēcīgi putos. Pēc 30 minūtēm noteciniet ūdeni no tualetes tvertnes. SVARĪGI: Ja tīrīšanas līdzeklis nokļūst uz tualetes vāka, grīdas vai citām virsmām, nekavējoties labi noskalojiet ar ūdeni, lai izvairītos no baltiem plankumiem. Pēc lietošanas kārtīgi nomazgājiet rokas. Nelietojiet šīs tabletes kombinācijā ar citiem tīrīšanas līdzekļiem, kuru sastāvā ir hlors.

Izraisa nopietnu acu kairinājumu. Kairina ādu. Kaitīgs ūdens organismiem, ar paliekošām sekām. Var metāliem radīt koroziju. Var izraisīt alerģisku reakciju. Ja ir nepieciešama medicīniska palīdzība, saglabājiet produkta trauku vai etiķeti. Uzglabājiet bērniem nepieejamā vietā. Uzglabāt tikai oriģinālajā iepakojumā. Lietojiet aizsargcimdus / aizsargapģērbu / acu (sejas) aizsardzības līdzekļi. NONĀKOT SASKARĒ AR ACĪM: vairākas minūtes kārtīgi skalojiet ar ūdeni. Izņemiet kontaktlēcas, ja tādas ir un to ir viegli izdarīt. Turpiniet skalot acis. Ja jūtaties slikti, vērsieties pie ārsta. Absorbējiet izlijušo šķidrumu, lai izvairītos no materiālu bojājumiem. Izmetiet saturu/konteineri saskaņā ar valsts tiesību aktiem.

Sastāvs: mazāk nekā 5% anjonu virsmaktīvās vielas, skābekļa bāzes balinātājs, smaržvielas, limonēns.

Atgādinām, ka produktu sastāvs var tikt mainīts. Jaunākais sastāvdaļu saraksts ir norādīts uz iegādātā produkta iepakojuma. Ja internetā norādītās sastāvdaļas atšķiras no tām, kas norādītas uz iepakojuma, lūdzu, skatiet sarakstu uz iegādātā produkta.

Partijas numurs: norādīts uz iepakojuma.



16 x 25 g

Loģistikas kastē ir 7 gab.

Izcelsmes valsts: EU

Ražotājs: WECO GmbH, WerftstraBe 9 23730 Neustadt/Holstein

Datu lapa
Preču zīmeWECO
Iepakojums0,4 kg

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

TUALETES TĪRĪŠANAS LĪDZEKLIS WECO TABLETES16VNTX25G
+ +
Komplekta cena
13,67 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri