-25%
VIX WC TĪRĪTĀJS 1L BWCVV1
Kods: 4779022012143

VIX WC TĪRĪTĀJS 1L BWCVV1

1,95 € 1,46 €/ GAB
1,46 €/ l

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Tualetes želeja VIX

Tualetes mazgāšanas līdzeklis ar patīkamu smaržu – želeja tualetes podu, pisuāru, vannu, izlietņu, keramikas virsmu tīrīšanai. Nomazgā netīrumus, ūdenī nešķīstošus kaļķus un rūsas nogulsnes. Notīrītā virsma iegūst mirdzošu spīdumu un ilgstoši patīkamu smaržu. Mazgāšanas līdzeklis nesatur hloru.

Lietošanas metodes: Pirms lietošanas sakratiet tīrīšanas līdzekli. Tīrot urīna akmeņus, sāļus, rūsu, tīrīšanas līdzeklis nav nepieciešams atšķaidīt. Noslaukiet tīrāmo virsmu ar tīrīšanas līdzekli, kas uzliets uz otas. Turēt 20 minūtes, pēc tam vēlreiz berzēt ar otu un noskalot ar ūdeni. Ja virsma ir ļoti netīra, notīriet to vēlreiz. Regulārai grīdas tīrīšanai līdzekli atšķaida ar ūdeni proporcijā 1:100.

Esi uzmanīgs! Smagi apdedzina ādu un bojā acis. Izraisa nopietnu acu kairinājumu. Kaitīgs ūdens organismiem, ar paliekošām sekām. Uzglabājiet bērniem nepieejamā vietā. Velciet aizsargcimdus/ aizsargapģērbu / lietojiet acu (sejas) aizsargus. NORĪŠANAS GADĪJUMĀ: izskalojiet muti. NEVEICINIET vemšanu. SASKARĒ AR ĀDU (vai matiem): Nekavējoties novilkt visu piesārņoto apģērbu. Nomazgājiet ādu ar ūdeni/tekošu ūdeni. NONĀKOT SASKARĒ AR ACĪM: vairākas minūtes kārtīgi skalojiet ar ūdeni. Izņemiet kontaktlēcas, ja tādas ir un to ir viegli izdarīt. Turpiniet skalot acis. Novilkt piesārņoto apģērbu. Atbrīvoties no satura/iepakojuma saskaņā ar visām vietējām, reģionālajām, valsts un starptautiskajām prasībām.

Vislabāk lietot līdz dienas beigām: norādīts uz iepakojuma.



1 l.

Izcelsmes valsts: EU

Ražotājs: UAB Ambertonas, Taikos pr. 98, Kauņa. tālr.: 8(37) 456122

Datu lapa
Preču zīmeVIX
Iepakojums1 l
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri