Kods: 4770495349200

RINGUVA CLEAN LOGU TĪRĪŠANAS LĪDZEKLIS 500 ML ANTISTATISKS

2,19 €/ GAB
4,38 €/ l

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

RINGUVA CLEAN logu un citu stikla virsmu tīrīšanas līdzeklis, antistatisks, paredzēts logu un dažādu gludu, glancētu un stikla virsmu tīrīšanai: spoguļi, plaukti, porcelāns, marmors, keramikas flīzes, elektriskās plītis u.c. Ātri un viegli izšķīdina taukus un noņem netīrumus, netīrumus, putekļus un pirkstu nospiedumus. Ir antistatiska iedarbība. Tīrāmā virsma ir pārklāta ar aizsargājošu mikroplēvi, kas novērš netīrumu un putekļu uzkrāšanos un nodrošina ilgstošu tīrību Jūsu mājoklī. Neatstāj pēdas, piešķir spīdumu tīrītām virsmām. Sastāvs: mazāk par 5% Isopropanol, mazāk par 5% Butoxyethanol.

Datu lapa
ZīmolsRINGUVA

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

RINGUVA CLEAN LOGU TĪRĪŠANAS LĪDZEKLIS 500 ML ANTISTATISKS
+ + +
Komplekta cena
13,11 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri