Kods: 4078500057622

GARDENA LAISTĪTĀJS ECOLINE

29,99 € 22,49 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Vienmērīgai zāliena laistīšanai. Plastmasas detaļas tagad veido vairāk nekā 65% no pārstrādātajiem materiāliem. GARDENA „EcoLine“ smidzinātājs ir piemērots 90-220 m2 kvadrātveida zālieniem un iežogojumiem. Zāle tiek laistīta vienmērīgi un precīzi, bez ūdens uzkrāšanās. Ražošanā tiek izmantota plastmasa, no kuras vairāk nekā 65% sastāv no pārstrādātiem sadzīves atkritumiem. Kad vasara ir karsta, zāliens tiek laistīts ilgtspējīgi. Vairāk nekā 25 % smidzinātāju alumīnija caurules ir izgatavotas no pārstrādātiem materiāliem. Smidzinātāja elementi ir izgatavoti no metāla sakausējuma, tāpēc produkts ir izturīgs, praktisks un izskatās stilīgi. Novietojiet smidzinātāju uz zāliena, pievienojiet šļūteni ūdens krānam un palaidiet ūdeni. Jūs varat viegli regulēt izsmidzināšanas rādiusu no 7 līdz 17 metriem. „EcoLine“ kvadrātveida smidzinātājs var laistīt pat 13 metru attālumā. Tas laistīs gan puķu dobes, gan visu zālienu. Smidzinātājs ir aizsargāts no UV stariem un aukstuma, tāpēc to var glabāt ārā visu gadu. Produkta izturību nodrošina arī gudra, ātri lietojama tīrīšanas sistēma: integrētais noņemamais filtrs neļauj netīrumiem aizsprostot smidzinātāju. Jūs varat ērti izņemt filtru un vienkārši noskalot to zem tekoša ūdens. Ja uz uzgaļa ir sakrājies kaļķakmens, caurumus ātri iztīrīsiet ar komplektācijā iekļauto tīrīšanas adatu. „EcoLine“ sērijas smidzinātājs ir ražots Vācijā. GARDENA šim produktam nodrošina 5 gadu garantiju. Laba izvēle saimniekojot dārzniecībā. „ReTh!nk“ – jaunā „EcoLine“ sērija. Ilgtspējīgs. Estētiski izstrādāts. Izturīgi konstruēts.

Datu lapa
Preču zīmeGARDENA
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri