-25%
GARDENA ŠĻŪTENES SPOLE ROLLUP XL BALTA
Kods: 4078500055741

GARDENA ŠĻŪTENES SPOLE ROLLUP XL BALTA

225,00 € 168,75 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā
Dārza laistīšana ir ērtāka un prasa mazāk piepūles, izmantojot pie sienas RollUp XL šļūtenes spoli. Produkts palīdz uzturēt kārtību un aizsargā pret kaitinošām, brīvi gulošām šļūtenēm pagalmā. Praktiskā šļūtenes spole ir vienkārši piestiprināma pie jūsu mājas sienas un savienojama ar krānu, pateicoties elastīgam šļūtenes savienojumam. Pateicoties izturīgajam sienas stiprinājumam, šļūtenes spoli var pagriezt vairāk nekā par 180 °, lai bez piepūles piekļūtu jebkuram dārza stūrim. Lai sāktu darbu, vienkārši izvelciet dārza šļūteni līdz maksimālajiem 35 metriem garumā. Tiklīdz jūs apstājaties, dārza šļūtene automātiski bloķējas ar īsiem intervāliem, padarot to vienkārši un ērti lietojamu. Pateicoties vieglai šļūtenes gala pavilkšanai, iebūvētā tērauda atspere ar inovatīvo "RollControl" tehnoloģiju nodrošina vienmērīgu un kontrolētu uztīšanu atpakaļ. „RollControl“ aizsargā šļūtenes spoli no bojājumiem, ko rada pārāk ātra uztīšana atpakaļ. Lai novērstu šļūtenes saliekšanos vai mezglu veidošanos, spolē ir integrēta šļūtenes vadotne. Pateicoties GARDENA oriģinālās sistēmas šļūtenes un krānu savienojumiem, varat viegli un elastīgi pagarināt šļūteni vai pievienot šļūtenei citu saderīgu GARDENA elementu. Zem sienas turētāja var piestiprināt speciālus piederumus. GARDENA pie sienas stiprināmā šļūtenes spole ir izturīga pret ultravioletajiem stariem un salu, tāpēc to varat uzglabāt uz savas mājas sienas visa gada garumā. Augstās kvalitātes materiāli nodrošina ilgu kalpošanas laiku un izmantošanu bez papildu kopšanas. Turklāt spoli nevar nozagt, jo tikai jūs to varat noņemt no sienas. Kopā ar šļūtenes spoli, kas stiprinās pie sienas, saņemsiet sienas stiprinājumu, elastīgu šļūtenes savienojumu, visas nepieciešamās oriģinālās GARDENA sistēmas un montāžas detaļas, kā arī smidzinātāju ar divām dažādām smidzināšanas iespējām. Šim augstās kvalitātes produktam ir piecu gadu GARDENA garantija.
Datu lapa
Preču zīmeGARDENA

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

GARDENA ŠĻŪTENES SPOLE ROLLUP XL BALTA
+ + +
Komplekta cena
667,99 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri