Kods: 4771315390891

ATAKA INSEKTICĪDS PRET SKUDRĀM - PULVERIS 900 G

18,90 €/ GAB
21,00 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Ataka Blue
Granulētais insekticīds, satur aktīvās vielas: Cipermetrīns 5,00 g/kg un Geraniols 0,10 g/kg. Produkts ir paredzēts neprofesionāļi lietotājiem.
Pielietošana: granulētais produkts cīņai ar skudrām un tarakāniem, lietojot to izkaisot.
Lietošanas paņēmiens:
Kaisīšana izkaisīt noteiktu daudzumu ( ̴ 10g) granulas uz 1m² vai tieši uz skudru pūzni vai arī uz skudru takas, kur insekti pārvietojās. Izklājiet vienādu daudzumu granulas uz virsmas un vietās (piemēram: plaisās, spraugās), kur ir tarakāns. Atkārtojiet šo procedūru, ja nepieciešams. Novērojiet vietas, kur produkts tika ievietots: skudras - ik pēc 15 dienām, tarakāns - ik pēc 2 dienām. Produktu var lietot iekštelpās (dzīvojamās mājās, ofisos, noliktavās), ēkām pieguļošajās teritorijās, ēku konstrukcijas elementos, piemēram, pamatos, terasēs, balkonos, bruģētos laukumos, brauktuvēs, garāžās un stāvlaukumos. Ja laika apstākļi skudru kustībai būs labvēlīgi, skudru kolonijas nobeigsies 15 dienu laikā, skaitot no apstrādes dienas. Standarta apstākļos tarakāns mirst pēc divām dienām.

Datu lapa
Preču zīmeMKDS
Iesaiņošanai900 g

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

ATAKA INSEKTICĪDS PRET SKUDRĀM - PULVERIS 900 G
+ +
Komplekta cena
105,14 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri