-25%
ATAKA RĀPOJOŠO KUKAIŅU APKAROŠANAS SPRAY 500 ML
Kods: 4771315390907

ATAKA RĀPOJOŠO KUKAIŅU APKAROŠANAS SPRAY 500 ML

6,69 € 5,02 €/ GAB
10,04 €/ l

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Ataka Spray
Insekticīds šķidrā formā, gatavs lietošanai, vispārējai pielietošanai.
Aktīvās sastāvdaļas:
Cipermetrīns 5 g/kg Geraniols 0,1 g/kg
Pielietojums:
Produkts ir domāts izmantošanai pret zirnekļiem, prusakiem, skudrām, blaktīm, zvīņenēm, virtuves prusakiem un citiem rāpojošiem kukaiņiem. Produkta iedarbība ir pamanāma apmēram pēc 30 minūtēm un saglabājas līdz 48 stundām. Preparāts ir apstiprināts lietošanai telpās (mājās, birojos, noliktavās, pagrabos), pie ēkām pieguļošās struktūrās (pamatos) un ārtelpās: terasēs, balkonos, piebrauktuvēs, gājēju celiņos, autostāvvietās, garāžās.
Lietošanas noteikumi:
Pirms veikt apstrādi iekštelpās, atbrīvojiet tās no cilvēkiem, dzīvniekiem un pārtikas produktiem, apsedziet sadzīves priekšmetus.
Apstrādājiet virsmas apmēram no 30 cm attāluma. Viens izsmidzinātāja pogas nospiediens izsmidzina līdzekļa daudzumu ap 0,5 ml - jāizsmidzina 10 ml līdzekļa uz 1 m2. Apstrāde jāveic, sākot no tālākās telpas daļas, kustoties atpakaļ izejas virzienā. Pabeidzot apstrādi, telpa ir jāaizver uz 2-3 stundām, pēc kā telpas jāizvedina apmēram 1 stundas laikā. Ja nepieciešams, apstrādi var atkārtot.
Izmantojot produktu ārtelpās, īpašā piesardzība jāievēro stipra vēja gadījumā. Ja sākas lietus 24 stundu laikā pēc apstrādes, apstrāde ir jāatkārto.
Produkts satur aktīvas kontaktvielas, tāpēc izsmidzināšanu var veikt tieši uz kontrolējamiem insektiem.
Piesardzības pasākumi:
Pēc procedūras nomazgājiet rokas un seju, izmantojot ziepes un ūdeni. Nelietot iekšēji. Izvairīties no kontakta ar ādu un acīm. Izvairīties no ūdenstilpņu, gruntsūdeņu un augsnes piesārņošanas. Utilizācija (tai skaitā produkta utilizācija ar beigušos derīguma termiņu) un iepakojums: neizliet notekcaurulēs. Izvairīties no ūdenstilpņu, gruntsūdeņu un augsnes piesārņošanas. Neuzkrāt sabiedriskajās atkritumu izgāztuvēs. Produkta atlikumus un tukšo iepakojumu pēc izmantošanas utilizēt kā bīstamos atkritumus. Aizliegts veikt patstāvīgu atkritumu utilizāciju.
Uzglabāt oriģināliepakojumā sausā, vēsā vietā (temp. 0-30 0C).

Datu lapa
Preču zīmeATAKA
Iesaiņošanai500 ml

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri