MANDARĪNS (CITROFORT.) MANDARĪNS 15Ø60H *Preces fotoattēlam ir informatīvs nolūks. Preces oriģinālā krāsa un izmēri var atšķirties no fotoattēlā redzamās.
Kods: 0000001238464

MANDARĪNS (CITROFORT.) MANDARĪNS 15Ø60H

Citrofortunella calamondin

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Mandarīnu koks (Citrofortunella calamondin)
Dabiski aug Indijā, Ķīnā un Indoķīnas pussalā. Aug kā mūžzaļš krūms vai koks. Mandarīna koka lapas un zari izdala patīkamu aromātu. Dekoratīvi izskatās pateicoties biezām, spīdīgām, tumši zaļām lapām. Īsta eksotika, ko var audzēt arī mājās, ne tikai smaržos pēc mandarīniem, bet arī nogatavojas mandarīna augļi.
Uzglabāšana: austrumu vai rietumu pusē. Vasarā to var audzēt arī ārpus telpām, bet tam ir nepieciešama ēna. Nepanes caurvēju.
Apgaismojums: gaiša vai daļēji ēnota vieta. Ja trūkst gaismas, augs sāk kļūt nabadzīgs. Izvairīties no tiešiem saules stariem.
Temperatūra: 20–25°C.
Laistīšana: veģetācijas periodā bagātīgi, bet nepanes pārlaistīšanu. Mīl relatīvo mitrumu, tāpēc lapas ir jāapsmidzina katru dienu. Ūdenim ir jābūt mīkstam, istabas temperatūras.
Atpūtas periods: ziemā uzglabāt 5-10°C temperatūrā un laistīt retāk.
Substrāts: porains, viegls, pH 6,5-7, nav piemērots tikai kūdras maisījums, noteikti sajauciet ar zemi.
Mēslošana: pavasara-rudens periodā, divas reizes mēnesī ar citronkoku mēslojumu.
Atzarošana: nepieciešama, izveidojiet vainagu konusa formā. Jaunie sānu zari veicina ziedēšanu.
Pārstādīšana: ik pēc diviem gadiem.

Datu lapa
Augu augstums, cm60
Preču zīmeJ.VAN VLIET
Augu iedalījumsLapu ziedi

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

ROŽU UN ZIEDOŠU KRŪMU MĒSLOŠANAS LĪDZEKLIS 1 KG
+ +
Komplekta cena
22,18 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri