AGLONĒMA CRETE 12Ø 40H *Preces fotoattēlam ir informatīvs nolūks. Preces oriģinālā krāsa un izmēri var atšķirties no fotoattēlā redzamās.
Kods: 000000116049

AGLONĒMA CRETE 12Ø 40H

Aglaonema

16,49 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Lapu augs, kura izcelsmes vieta ir Ziemeļamerika. Krūmveida vainags, dažāda lapu krāsa (sākot no tumši zaļai līdz sudraba vai pat sarkanai). Aug ļoti lēnām, kalpojot par skaistu papildinājumu interjerā.
Novietojums: saulainā vietā, bez caurvēja.
Apgaismojums: nepatīk tieši saules stari. Vajadzība pēc gaismas atšķiras katrai šķirnei: jo spilgtāka krāsa, jo vairāk gaismas augam nepieciešams.
Temperatūra: 18–23 °C.
Laistīšana: neļaujiet augam pilnībā izžūt.
Augsne: ar labu ūdens caurlaidību, nedaudz skāba.
Mēslošana: lapu augšanas laikā jālieto mēslojums lapu augiem.
Atzarošana: nepieciešama tikai dažiem augu veidiem, piemēram, tādiem ar biezām lapām.
Pārstādīšana: reizi divos gados.

Datu lapa
Augu augstums, cm40
Preču zīmeJ.VAN VLIET
Augu iedalījumsLapu ziedi

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

AGLONĒMA CRETE 12Ø 40H
+ +
Komplekta cena
22,85 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri