Jauns -25%
CITRONKOKS MEYER 12Ø30H *Preces fotoattēlam ir informatīvs nolūks. Preces oriģinālā krāsa un izmēri var atšķirties no fotoattēlā redzamās.
Kods: 0000001245028

CITRONKOKS MEYER 12Ø30H

Citrofortunella

23,50 € 17,63 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Citronkoks (Citrofortunella)
Dabiski aug Indijā, Ķīnā un Indoķīnas pussalā. Audzējas kā mūžzaļš krūms vai koks. Citronkoks izdala patīkamu aromātu no lapām un zariem. Izskatās dekoratīvi pateicoties biezām, spīdīgām, tumši zaļām lapām. Īsta eksotika, ko var audzēt mājās, koku ne tikai izdala patīkamu citronu aromātu, bet arī nogatavina citronu augļus.
Novietošana: austrumu vai rietumu pusē. Var audzēt arī vasarā ārā, bet vajag ēnu. Nepanes caurvēju.
Apgaismojums: gaiša vai daļēji ēnaina vieta. Gaismas trūkuma gadījumā augs sāk tuvināties bojājušam stāvoklim. Izvairieties no tiešajiem saules stariem.
Temperatūra: 20–25 °C.
Laistīšana: straujā augšanas periodā, taču nepieļauj pārmērīgu laistīšanu. Patīk relatīvais mitrums, tāpēc katru dienu nepieciešams apsmidzināt lapas. Ūdenim jābūt maigam, istabas temperatūras.
Miera periods: laistīt retāk ziemā, uzturēt 5–10 °C temperatūru.
Substrāts: irdens, viegls, pH 6,5-7, tikai kūdras maisījums nav piemērots, jāsajauc ar zemi.
Mēslošana: pavasara-rudens sezonā reizi mēnesī ar citronu mēslojumu.
Atzarošana: nepieciešama, lai veidotu formu konusveida formā. Jaunie sānu zari veicina ziedu veidošanos.
Pārstādīšana: ik pēc diviem gadiem.

Datu lapa
KrāsaZaļa
Puķu poda diametrs, cm12Ø
Augu veidiCitronu koki

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri