-25%
LAISTĪTĀJS 967976801 AQUAZOOM L
Kods: 4078500048118

LAISTĪTĀJS 967976801 AQUAZOOM L

79,00 € 59,25 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Precīza un vienmērīga laistīšana vidēja izmēra zālājiem. Lielāki dārza laukumi GARDENA „AquaZoom L“ neradīs problēmas, jo šis svārstīgais smidzinātājs ir paredzēts platībām no 28 līdz 350 m². Ar šādu platību ir svarīgi, lai dārzs tiktu vienmērīgi laists. Vienmērīga laistīšana arī novērš peļķu veidošanos. Izbaudiet katru vasaras mirkli! „AquaZoom L“ ir vienkārši un intuitīvi vadāms. Izmantojiet īpašos slīdņus, lai iestatītu attālumu (7-21 m), izsmidzināšanas platumu (4-17 m) un ūdens plūsmas ātrumu, cik nepieciešams zālienam. Jūs pat varat laistīt ūdeni no vienas puses, tas nozīmē, ka ūdens nonāks tikai tur, kur vēlaties. Smidzinātāja īpaši platās atbalsta kājas palīdz tam stingri noturēties uz zemes. Tas arī ir izgatavots no augstākās kvalitātes materiāliem, kas padara „AquaZoom L“ izturīgu pret aukstumu un UV stariem. Augsto kvalitāti atspoguļo 5 gadu garantija, kas nodrošina produkta ilgstošu lietošanu. Smidzinātājam ūdens savienojumā ir iebūvēts nerūsējošā metāla filtrs, kas novērš netīrumu iekļūšanu ierīcē. Vienkārši atskrūvējiet nostiprinājumu, lai piekļūtu filtram un notīrītu to. Arī „AquaZoom L“ sprauslas ir viegli un ērti tīrāmas, jo tās ir izgatavotas no mīkstas plastmasas. Noslaukiet kaļķi, velkot pirkstus caur sprauslām.

Datu lapa
Preču zīmeGARDENA
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri