-25%
GARDENA LAISTĪTĀJS AQUA S 967976201
Kods: 4078500047999

GARDENA LAISTĪTĀJS AQUA S 967976201

29,99 € 22,49 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Precīza un vienmērīga laistīšana maziem zālājiem. Izbaudiet katru vasaras mirkli ar GARDENA „Aqua S“ svārstu smidzinātāju. Smidzinātājs nodrošina jūsu zāliena un augu vienmērīgu un precīzu aplaistīšanu, un procesa laikā nerodas peļķes. „Aqua S“ ir paredzēts platībai no 90 līdz 220 m², un to var uzstādīt vienā mirklī. Vienkārši novietojiet to uz zāliena un izmantojiet speciālo slīdni, lai iestatītu attālumu no 7 līdz 17 metriem. „Aqua S“ platuma diapazons - maks. 13 metri. Kad būs piestiprināta šļūtene, jūs varēsiet ieslēgt ūdeni, un augi tiks droši aplaistīti. Tas ne tikai sniedz labumu augiem, bet arī ļauj vairāk laika veltīt iecienītākajām aktivitātēm. Izturīgais materiāls ar metāla detaļām nodrošina smidzinātāja stingru noturēšanos uz zemes. Ir arī vērts pieminēt, ka „Aqua S“ ir pasargāts no aukstuma un UV starojuma, kas nozīmē, ka pēc lietošanas jūs varat atstāt produktu zālienā. 5 gadu ražotāja garantija vēl vairāk izceļ tā augsto kvalitāti kopā ar zīmogu "Ražots Vācijā". „Aqua S“ tīrīšana ir tikpat vienkārša kā uzstādīšana. Ūdens savienojumam ir iebūvēts metāla filtrs, kuru ir ļoti viegli noņemt, pagriežot savienojumu. Pēc tam vienkārši paturiet to zem tekoša ūdens, lai notīrītu. Ja uz smidzinātāja sakrājas kaļķakmens, izmantojiet komplektā iekļauto adatu: smidzinātāja otrajā galā tas ir iekšā uzskrūvējamā vāciņā. Izmantojiet to, lai ātri notīrītu smidzinātāju.

Datu lapa
Preču zīmeGARDENA

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri