-25%
GARDENA SMIDZINĀTĀJS VARIO
Kods: 407850019490

GARDENA SMIDZINĀTĀJS VARIO

35,99 € 26,99 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Apļveida formas smidzinātājs ar rotējošu turbīnu. GARDENA "Comfort" apļveida formas smidzinātājs "Vario" ļauj vienmērīgi aplaistīt dārzu. Lielākā apūdeņošanas platība ir 225 m², rādiuss - līdz 8,5 m. 7 apļveida formas smidzinātāja iestatīšanas pozīcijas: ik pēc 45° no 90° līdz 360°. Laistītāju var pielāgot sava dārza izmēram. Speciālā turbīna, kas griež smidzinātāju, vienmērīgi sadala ūdeni, un jūs pats varat iestatīt smidzināšanas virzienu. Ja vēlaties aplaistīt īpaši lielas platības, varat savienot vairākus smidzinātājus vienu ar otru - vienkārši nomainiet vāciņu ar GARDENA krāna savienojumu (preces Nr. 901) vai GARDENA "Profi Maxi-Flow" sistēmas jaucējkrāna savienojumu (preces Nr. 2801). Apļveida smidzinātājs ir piestiprināts pie smailes, lai to varētu viegli ievietot zālienā. Blīvais noņemamais netīrumu filtrs ir arī praktisks, jo to ir viegli tīrīt. Kad vēlaties nedaudz aplaistīt savu dārzu. Aptver min. 25 m² lielu platību. Aptver maks. 225 m² lielu platību.

Datu lapa
Preču zīmeGARDENA
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri