Jauns -25%
FISKARS LAISTĪTĀJS COMFORT M 1070834
Kods: 6411501512758

FISKARS LAISTĪTĀJS COMFORT M 1070834

46,99 € 35,24 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Fiskars Comfort S-M svārstveida smidzinātājs nodrošina iespēju regulēt optimālo ūdens padevi.
Lieliski piemērots vienmērīgai dārzu un zālienu laistīšanai S-M izmēros, pielāgojiet ūdens padevi, lai izvairītos no ietvju, sienu u. c. apūdeņošanas.
Intuitīvās neslīdošās vadības ierīces regulē attālumu un virzienu.
Īpaši lielais nerūsējošā tērauda filtrs novērš netīrumu un gružu iekļūšanu smidzinātājā, vienkārši izņemiet un izskalojiet, lai iztīrītu.
Komplektā iekļautais sprauslas tīrīšanas rīks palīdz nekavējoties notīrīt aizsērējumus.
Noņemamais aizmugurējais vāks atvieglo smidzinātāja mazgāšanu.
Izturīga metāla pamatne stabilitātei.
Kāju tapas ar iebūvētu pakarināšanas atveri ērtai un kompaktai uzglabāšanai.
Universālu ātro savienotāju, var izmantot arī ar citiem zīmoliem.
Maksimālais pārklājums - 15–19 m (285 m²).
Izbaudiet vienmērīgu laistīšanu un optimizējiet ūdens pārklājumu ar regulējamo Fiskars Comfort S -M svārstveida smidzinātāju. Jūs varat ātri iestatīt un konfigurēt smidzinātāja ūdens padeves attālumu un virzienu, izmantojot intuitīvas, neslīdošas vadības ierīces, tai skaitā bezgalīgi regulējamu plūsmu, lai kontrolētu visu ūdens padevi. Izstrādāts ilgstošai darbībai, smidzinātājam ir noņemams īpaši liels nerūsējošā tērauda filtrs, lai netīrumi un gruži neiekļūtu smidzinātāja caurulē, un komplektācijā iekļautais sprauslu tīrīšanas rīks palīdz notīrīt aizsērējumus. Noņemamais aizmugurējais vāciņš ļauj viegli un tīri nomazgāt smidzinātāju. Izturīgā metāla pamatne nodrošina lielisku stabilitāti, savukārt grozāmā kāja un integrētais caurums pakarināšanai ļauj ērti un kompakti uzglabāt.

Datu lapa
Preču zīmeFISKARS
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri