-25%
SMIDZINĀTĀJS AQUAZOOM M 9679767
Kods: 4078500048095

SMIDZINĀTĀJS AQUAZOOM M 9679767

55,99 € 41,99 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Precīza un vienmērīga apsmidzināšana vidēja izmēra zālieniem GARDENA „AquaZoom M“ noteikti ir neaizstājams palīgs, īpaši tad, ja vasarā bieži spīd saule. Svārstveida smidzinātājs nodrošina vienmērīgu un precīzu aplaistīšanu bez peļķēm zālienam, kura platība ir no 9 līdz 250 m². Izbaudiet katru centimetru! Kad sāksiet to lietot, jūs redzēsiet šī produkta priekšrocības. Izmantojiet slīdņus, lai iestatītu attālumu (3-18 metri), izsmidzināšanas platumu (3-14 metri) un ūdens plūsmas ātrumu, lai nodrošinātu, ka tiek apsmidzinātas tikai paredzētās platības. Ja vēlaties, varat aplaistīt tikai vienu pusi. Noderīgs palīgs zāliena uzturēšanai labā formā. Divi īpaši platie balsti nodrošina stingru pamatu uz zemes. „AquaZoom M“ izmanto augstas kvalitātes materiālus, piemēram, metālu, lai ierīce būtu izturīga un ilgmūžīga. UV starojums un aukstums neradīs problēmas, un materiālu kvalitāti garantē ražotāja 5 gadu garantija. Turklāt tīrīšanai tiek izmantotas inovatīvas metodes. Ūdens dabiski uzkrāj kaļķakmeni, kas dažkārt var izraisīt kaļķakmens nogulsnes uz sprauslām. Sprauslas ir izgatavotas no mīkstas plastmasas, un tās var viegli notīrīt, paberzējot ar pirkstu. Turklāt netīrumu daļiņas tiek aizturētas nerūsējošā integrētajā metāla filtrā, kas aizsargā „AquaZoom M“. Jums tikai jāatskrūvē ūdens savienotājs, lai to izņemtu, un pēc tam tas jānoskalo zem tekoša ūdens.

Datu lapa
ZīmolsGARDENA
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri