-25%
LIELLAPU HORTENZIJA F&F RASPBERRY LEMONADE
Kods: 0000001422788

LIELLAPU HORTENZIJA F&F RASPBERRY LEMONADE

Hydrangea macrophylla F&F Raspberry Lemonade

Ziedēšanas laiks


VI-IX

Daļēja ēna


Daudzgadīgs


34,00 € 25,50 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Godalgota šķirne. Daudzgadīgs, dekoratīvs, ziedošs augs. Kompakta izmēra, to var audzēt āra podos ar papildu laistīšanu. Lapas zaļi brūnas, smalki robainas, lielas, rudenī kļūst sarkanas. Ziedi ir koši, sarkanīgi sārti, koncentrēti lielās lietussarga formas ziedkopās. Krāsu ietekmē augsnes skābums. Zied apmēram 2 mēnešus. Stādiet daļēji ēnainā vietā. Augsnei jābūt auglīgai, vadošai, mitrai, no skāba līdz neitrālam skābumam. Augs ir jutīgs pret pavasara salnām. Zied uz otrā un pirmā gada kātiem, tāpēc atzarot uzreiz pēc ziedēšanas, agrā pavasarī jāveic tikai sanitārā atzarošana, jānogriež nosalušie, vājie, slimie zari. Iztur aukstumu līdz 25 grādiem, jaunos augus uz ziemu nepieciešams mulčēt un apsegt.

Datu lapa
Ziedēšanas laiksVI-IX
Platums, cm0,6-0,9 m
Daļēja ēna
Daudzgadīgs
Kokaugi
Ziedu krāsaSarkana
Izaug līdz0,6-0,9 m
Aukstā zon6
TaipaC7,5
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri