Jauns -25%
ASLAPU HORTENZIJA HOT CHOCOLATE
Kods: 000000140128

ASLAPU HORTENZIJA HOT CHOCOLATE

Hydrangea aspera Hot Chocolate HAOPR012 PBR

Ziedēšanas laiks


VII-IX

Daļēja ēna


Daudzgadīgs


26,80 € 20,10 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Kolekcionējama, licencēta šķirne. Daudzgadīgs, dekoratīvs, ziedošs augs. Lapas ir mīkstas, olveida, sašaurinātas līdz galiem, tumši zaļas ar šokolādes nokrāsu. Ārpusē ziedi ir izkliedēti, no baltas līdz gaiši purpursarkanai krāsai, vidū ziedi ir sterili, smalki, purpursarkani ar rozā nokrāsu, koncentrēti lielās lietussarga formas ziedkopās. Zied apmēram 2 mēnešus, no jūlija līdz septembrim. Stāda daļēji ēnainā vietā. Augsne ir auglīga, vadoša, mitra, no skāba līdz neitrālam skābumam. Augs ir jutīgs pret pavasara salnām. Atzarošana nav nepieciešama, bet vajadzības gadījumā to var veidot agrā pavasarī. Iztur līdz 29 grādu aukstumu, uz ziemu jaunos augus nepieciešams piesegt.

Datu lapa
Ziedēšanas laiksVII-IX
Platums, cm1-2 m
Daļēja ēna
Daudzgadīgs
Ziedu krāsaVioleta
Izaug līdz1-2 m
Aukstā zon5
TaipaC5
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri