Tikai internetā
GARDENA ELEKTRISKAIS ZĀLES PĻĀVĒJS POWERMAX 32/1200 G2
Kods: 4078500062022

GARDENA ELEKTRISKAIS ZĀLES PĻĀVĒJS POWERMAX 32/1200 G2

109,00 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

GARDENA jaudīgais pļāvējs PowerMax 1200/32 G2 ir ideāli piemērots mazu un vidēju zālienu uzturēšanai līdz 300 m². Pateicoties divkārši rūdītajam DuraEdge asmenim un precīzai slīpēšanai, jūsu zāliens būs perfekti kopts, tīrs un vienmērīgi nopļauts. Visu nopļauto zāli ļoti efektīvi savāc kontrolēta gaisa cirkulācija, un tā tiek glīti uzglabāta 30 litru ietilpīgajā zāles kastē. Tas pilnībā piepildās, samazinot iztukšošanas biežumu un ietaupot laiku. Pateicoties uzpildes līmeņa indikatoram, vienmēr zināt, kad kaste ir jāiztukšo. PowerMax 1200/32 G2 vadība ir ergonomiska, pateicoties ErgoTec rokturim, un saglabā roku dabisko stāvokli. Tas ļauj viegli un bez piepūles pļaut ilgāku laiku. Izmantojiet trīspakāpju regulējamu rokturi, lai pielāgotos ķermeņa augstumam un vēl vairāk palielinātu komfortu. Kompakts, viegls dizains nodrošina lielisku manevrēt spēju. Izmantojot viegli pieejamo QuickFit-Plus pogu korpusa centrā, pirms iedarbināšanas varat intuitīvi pielāgot elektriskā zāles pļāvēja augstumu no 35 līdz 65 mm. Nopļausiet katru zāles stiebriņu vajadzīgajā garumā. Pateicoties sānu zāliena ķemmēm, jūs sasniegsiet lieliskus pļaušanas rezultātus pat gar sienām un malām. Pēc zāliena pļaušanas vienkārši salieciet GARDENA elektriskā zāles pļāvēja PowerMax 1200/30 G2 rokturi, lai ietaupītu vietu. Pļaušanas platums:
32 cm
Tvertnes tilpums
30 l
Pļaušanas augstums, min-max min
35 mm
Pļaušanas augstums, min-max max
65 mm
Augstuma regulēšanas stāvoklis
4
Pļaušanas augstuma regulēšana
Centrālais
Darba platības jauda
300 m²

Datu lapa
Preču zīmeGARDENA
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri