-25%
ASORBĒJOŠAS GRANULAS 0,15 KG
Kods: 4770168700550

ASORBĒJOŠAS GRANULAS 0,15 KG

3,99 € 2,99 €/ GAB
19,95 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Granulēts absorbents, kas uzsūc, uzkrāj un apgādā augus ar mitrumu. Lietošanas veids: granulas piesātināt ar ūdeni (30 g/5 l ūdens), sajaukt granulas ar grunti un iestādīt augus. Pēc tam salaistīt ar ūdeni. Lietošanas norma: 1–3 g/1 l grunts (substrāta). Sastāvs: kālija poliakrilāts, CAS Nr. 25608-12-2. Drošības prasību apzīmējumi:  sargāt no bērniem. Aizsargāt no mitruma un saules gaismas. Pēc lietošanas nomazgāt rokas ar ziepēm. Glabāt temperatūrā no +5 līdz +25oC. Atmest saturu / kešatmiņu saskaņā ar vietējiem noteikumiem Ja ir fiziskas izmaiņas  īpašības nemainās. Granulas glabājot sausumā un pasargātas no tiešiem saules stariem, lietošanas laiks neierobežots. 

Datu lapa
Preču zīmeAGRONOM
Iesaiņošanai150 g

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri