Tikai internetā
BENZĪNA ZĀLES PĻĀVĒJS TEXAS RAZOR 5130 TR/W 4IN1 NEW
Kods: 0000000477086

BENZĪNA ZĀLES PĻĀVĒJS TEXAS RAZOR 5130 TR/W 4IN1 NEW

714,00 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Ražotājs TEXAS Dzinēja ražotājs Briggs & Stratton, DOV 750EX Cilindra darba tilpums 161 cm³ Jauda 2,6 kW Pļaušanas platums 0,51 m Pļaušanas augstums 28 - 75 mm Pļaušanas augstuma regulēšana Centrālā Gaitas sistēma Pašgājējs Kolektora ietilpība 65 L Pļaušanas metodes Savākšana / mulčēšana / izmešana uz sāniem un aizmugurē Pļaušanas agregāta materiāls Tērauds Riteņa materiāls Plastmasa Riteņa izmērs, priekšējais / aizmugurējais 203 mm / 280 mm Ūdens šļūtenes savienojuma uzgalis Jā Mulčēšanas komplekts Iekļauts Degvielas tvertnes tilpums 1 L Svars 37,5 kg Produkta apraksts Komentāri (0) Texas Razor 5130 TR / W pašgājējs pļāvējs ar 161 cm3 Briggs & Stratton benzīna dzinēju. Dzinējam ir „ReadyStart“ aukstās palaišanas sistēma, tāpēc pļāvēja iedarbināšana būs vienkārša un bez piepūles. Tērauda pļaušanas korpuss ir ārkārtīgi stingrs un izturīgs – lieliski piemērots darbam sarežģītos apstākļos. 4 pļaušanas sistēmas – savākšana, aizmugures izmešana, sānu izmešana un mulčēšana. Pļaujmašīnas pļaušanas augstums ir viegli regulējams, iespējamas 6 dažādas pozīcijas. Īpašs mazgāšanas savienojums atvieglo pļāvēja mazgāšanu, pievienojot ūdens šļūteni un iedarbinot pļāvēja motoru.

Datu lapa
Preču zīmeTEXAS
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

BENZĪNA ZĀLES PĻĀVĒJS TEXAS RAZOR 5130 TR/W 4IN1 NEW
+ + +
Komplekta cena
1 590,24 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri