Tikai internetā
BENZĪNA ZĀLES PĻĀVĒJS TEXAS PREMIUM 4275 TR
Kods: 0000000476904

BENZĪNA ZĀLES PĻĀVĒJS TEXAS PREMIUM 4275 TR

409,00 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Ražotājs TEXAS Dzinēja ražotājs Zongshen NP80 Cilindra darba tilpums 79 cm³ Jauda 1,4 kW Pļaušanas platums 0,42 m Pļaušanas augstums 25 - 75 mm Pļaušanas augstuma regulēšana Centrālā Gaitas sistēma Pašgājējs Kolektora ietilpība 45 L Pļaušanas metodes Savākšana / mulčēšana / izmešana uz sāniem un aizmugurē Pļaušanas agregāta materiāls Tērauds Riteņa izmērs, priekšējais / aizmugurējais 152,4 mm / 203,2 mm Ūdens šļūtenes savienojuma uzgalis Jā Mulčēšanas komplekts Komplektā Degvielas tvertnes tilpums 0,75 L Svars 21,9 kg. Pašgājējs benzīna zāles pļāvējs Texas Premium 4275TR ir paredzēts īpaši prasīgiem lietotājiem. Ar trīsriteņu pļaujmašīnu, jūs iegūstat maksimālu manevrēšanas spēju savā dārzā. Rotējošais priekšējais ritenis atvieglo pārvietošanos starp puķu dobēm, kokiem, krūmiem un citiem objektiem, lai mainītu virzienu pats pļāvējs nav jāpaceļ. Lai kustētos tikai uz priekšu, priekšējo riteni var bloķēt. Benzīna zāles pļāvējs Texas Premium 4275TR ir aprīkots ar jaudīgu Zongshen NP80 dzinēju ar ērtu viena roktura centrālo augstuma regulēšanu. Texas Premium 4275TR mulčē zāli un savāc to 45 litru tvertnē. Atkarībā no jūsu vajadzībām varat izvēlēties Jums ērtāko sistēmas pļaušanas veidu: aizmugurējo vai sānu izmešanu. Texas Premium 4275TR benzīna zāles pļāvējs ir ideāli piemērots vidēju un lielu platību pļaušanai.

Datu lapa
Preču zīmeTEXAS
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri