Tikai internetā
BENZĪNA ZĀLES PĻĀVĒJS TEXAS PREMIUM 5195 TR/W
Kods: 0000000476966

BENZĪNA ZĀLES PĻĀVĒJS TEXAS PREMIUM 5195 TR/W

569,00 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Ražotājs TEXAS Dzinēja ražotājs Powerline, TG670 Cilindra darba tilpums 196 cm³ Jauda 3,6 kW Iedarbināšana Rokas Pļaušanas platums 0,51 m Pļaušanas augstums 25 - 75 mm Pļaušanas augstuma regulēšana Centrālā Gaitas sistēma Pašgājējs Kolektora ietilpība 75 L Pļaušanas metodes Savākšana / mulčēšana / izmešana uz sāniem un aizmugurē Pļaušanas agregāta materiāls Tērauds Roktura augstuma regulēšana Regulējams Riteņa izmērs, priekšējais / aizmugurējais 178 mm / 279 mm Ūdens šļūtenes savienojuma uzgalis Jā Mulčēšanas komplekts Komplektā Degvielas tvertnes tilpums 1 L Svars 36 kg. Ar TEXAS Premium 5195TR/W benzīna zāles pļāvēju jūs sasniegsiet ārkārtīgi labus pļaušanas rezultātus. Pļaujmašīna ir ergonomiska dizaina un pašgājēja, tāpēc jūs nenogursit pat pēc ilga darba laika. Pļāvējam ir trīs riteņi, un tāpēc tas ir ļoti manevrējams. Jūs varat viegli nopļaut zāli ap kokiem, krūmiem vai puķu dobēm. Pļāvēja rokturis salokās, tāpēc transportēšanas vai uzglabāšanas laikā tas aizņems maz vietas. Benzīna zāles pļāvējs ir aprīkots ar jaudīgu TEXAS Powerline TG670 196 cm³ četrtaktu dzinēju, kas nodrošina nepieciešamo jaudu un veiktspēju. Pļaujmašīnas pļaušanas platums ir 51 cm, un pļaušanas augstumu var ātri un vienkārši regulēt 6 dažādās pozīcijās no 25 līdz 75 mm. Texas benzīna zāles pļāvējam ir pat vairākas pļaušanas metodes: aizmugures izmešana, sānu izmešana, mulčēšana un savākšana. 75 L zāles savākšanas maiss ar uzpildes indikatoru ļauj uzraudzīt savākšanas maisa piepildījuma līmeni. Vieglai un ātrai pļāvēja skalošanai ir speciāls ūdens šļūtenes savienojuma uzgalis. TEXAS Premium 5195TR/W ir lieliska izvēle tiem, kas meklē jaudīgu un ilggadīgu pļāvēju.

Datu lapa
Preču zīmeTEXAS
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri