Jauns -25%
GARDĒNIJA (GARDENIA) JASMINOIDES 13Ø25H *Preces fotoattēlam ir informatīvs nolūks. Preces oriģinālā krāsa un izmēri var atšķirties no fotoattēlā redzamās.
Kods: 000000110516

GARDĒNIJA (GARDENIA) JASMINOIDES 13Ø25H

Gardenia

10,99 € 8,24 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Gardenia (Gardenia)
Apbrīnojami skaistuma ziedošā puķe ar spīdīgām, bagātīgi zaļām lapām un sniegbaltiem, smaržīgiem ziediem. Nepieciešama lielāka uzmanība un aprūpe.
Uzglabāšana: rietumu vai dienvidrietumu palodze.
Apgaismojums: labi aug, ja saņem daudz spilgtas gaismas.
Temperatūra: 18-24°C vasarā, 16-20°C ziemā.
Laistīšana: dod priekšroku relatīvajam mitrumam, tāpēc lapas var apsmidzināt ar ūdeni. Pavasarī un vasarā substrātam jābūt pastāvīgi mitram, rudenī un ziemā to vajadzētu laistīt retāk. Augu laista tikai no poda augšas!
Miera periods: Ziemā atpūšas no ziedēšanas, tāpēc jāpārvietojas uz gaišu vietu un jālaista retāk.
Substrāts: piemērots ir vadošs, auglīgs, acāliju vai rododendru substrāts. Nedrīkst pārlaistīt, podiņa apakšdaļai nepieciešama laba drenāža.
Mēslošana: katru nedēļu ziedošiem ziediem minerālmēsli.
Atzarošana: nav nepieciešama.
Pārstādīšana: pirms pārstādīšanas augu bagātīgi aplejiet ar ūdeni. Labāk aug lielākā podā.

Datu lapa
Augu augstums, cm25
Preču zīmeJ.VAN VLIET
Augu iedalījumsZiedoši ziedi

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri