EUSTOMA LISI LOCA MIX 12Ø30H *Preces fotoattēlam ir informatīvs nolūks. Preces oriģinālā krāsa un izmēri var atšķirties no fotoattēlā redzamās.
Kods: 000000120310

EUSTOMA LISI LOCA MIX 12Ø30H

Lisianthus

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Eustoma (Lisianthus)
Eustoma ir elegants un izsmalcināts zieds, kura dzimtene ir Ziemeļamerika, Meksika, Karību jūras salas un ASV dienvidu daļa. Šie ziedi ir pazīstami ar savu grezno, rozei līdzīgo ziedēšanu un garajiem, tievajiem kātiem, kas tiem piešķir graciozitāti un izsmalcinātību. Eustomas ir pieejamas dažādās krāsās un šķirnēs, kas piesaista uzmanību ar savu šarmu un daudzveidību. Populārākās krāsas ir balta, rozā, violeta, zila un dzeltena. Ir arī divas krāsu šķirnes, kas izceļas ar kontrastējošiem toņiem.
Apgaismojums: patīk spilgta, netieša gaisma. Viņiem patīk saulainas vietas, bet tiešie saules stari var sabojāt to smalkos ziedus.
Temperatūra: patīk siltums un vislabāk aug 20-25°C temperatūrā. Viņi necieš aukstumu, tāpēc vēsākā klimatā tos audzē kā viengadīgus ziedus vai ziemā pārvieto telpās.
Laistīšana: Regulāri, bet izvairieties no pārmērīgas laistīšanas. Augsnei jābūt mitrai, bet ne pārāk.
Atpūtas periods: pavasarī ir nepieciešama vēsāka telpa un retāka laistīšana.
Substrāts: Šie ziedi vislabāk aug auglīgā, labi drenētā augsnē. Ideālais pH līmenis ir no 6,5 līdz 7,0.
Mēslošana: izmantojiet mēslošanas līdzekļus ar augstāku fosfora saturu, šķidros mēslošanas līdzekļus ik pēc divām nedēļām.
Atzarošana: nav nepieciešama, jānogriež noziedējušie ziedkāti.
Pārstādīšana: katru gadu.

Datu lapa
KrāsaRaiba
Puķu poda diametrs, cm12Ø
Augu veidiEurostoma

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

COMPO UNIVERĀLAIS MĒSLOJUMS AR KALCIJU 1 L
+
COMPO UNIVERĀLAIS MĒSLOJUMS AR KALCIJU 1 L 10,59 € / GAB
Komplekta cena
13,28 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri