-25%
BROMĒLIJA BOTANIC MIX 10,5Ø30H *Preces fotoattēlam ir informatīvs nolūks. Preces oriģinālā krāsa un izmēri var atšķirties no fotoattēlā redzamās.
Kods: 000000120189

BROMĒLIJA BOTANIC MIX 10,5Ø30H

Bromeliaceae

15,99 € 11,99 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Bromēlija (Bromeliaceae)
Eksotisks augs, kas pazīstams ar savām unikālajām lapu rozetēm un krāsainajām ziedkopām. Šo augu dzimtene ir tropu un subtropu reģioni, galvenokārt Dienvidamerika, bet to dabiskās dzīves vides svārstās no mežiem līdz tuksnešiem. Bromēlija ir lieliska izvēle gan iekštelpu, gan āra dekorēšanai. Tie ne tikai atdzīvina interjeru, bet arī ir viegli kopjami. Turklāt dažas sugas ir pazīstamas ar spēju attīrīt gaisu.
Audzēšana: austrumu vai dienvidu pusē.
Apgaismojums: patīk spilgta, netieša gaisma. Tieša saules gaisma var sabojāt to lapas.
Temperatūra: Ideālā augšanas temperatūra ir no 15°C līdz 30°C. Izvairieties no pēkšņām temperatūras izmaiņām.
Laistīšana: bromēlijām ir unikāla spēja uzglabāt ūdeni savās lapu kopās. Laistiet tos tā, lai ūdens sakrātos centrā, taču neaizmirstiet nedaudz samitrināt augsni. Šiem augiem patīk mitra vide, tāpēc regulāri apsmidziniet to lapas vai turiet tās mitrā telpā.
Substrāts: var izmantot orhideju maisījumu, jo tas spēj labi notecināt. Tā var saturēt mizas gabaliņus, perlītu, smiltis un kokosšķiedru.
Mēslošana: šiem augiem nav nepieciešams daudz mēslojuma, tāpēc pareiza mēslošana palīdz saglabāt to vitalitāti un krāsainās ziedkopas. Orhideju mēslojums ir piemērots. Mēslot reizi mēnesī.
Pārstādīšana: bromēliju pārstādīšana nav izplatīts process, jo šiem augiem parasti nav nepieciešams daudz vietas saknēm. Tomēr pārstādīšana var būt nepieciešama, ja augs kļūst pārāk liels esošajam podam vai kad substrāts zaudē savu kvalitāti.

Datu lapa
KrāsaRaiba
Puķu poda diametrs, cm10,5Ø
Augu veidiBromēlijas

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

BROMĒLIJA BOTANIC MIX 10,5Ø30H
+ + +
Komplekta cena
27,38 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri