-25%
ZĀLĀJA SĒKLU MAISĪJUMS UNIVERSAL 3 KG
Kods: 4770168618404

ZĀLĀJA SĒKLU MAISĪJUMS UNIVERSAL 3 KG

20,99 € 15,74 €/ GAB
5,25 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Universāls maisījums atklātu teritoriju apzaļumošanai. Dekoratīvs un vienkārši kopjams. Zāliens labi aug gan saulainā vietā, gan ēnā.
Zālienu var sēt no agra pavasara līdz rudenim, dažreiz var sēt oktobrī-novembrī tieši pirms salnām – tad sēklas sadīgst nākamā gada pavasarī. Vienmērīgu un blīvu zālienu var sagaidīt tikai tad, ja izsētajām sēklām 14–18 dienas pēc sēšanas netrūkst mitruma. Ar nepietiekamu mitrumu sēklas var neizdīgt pat vairākus mēnešus un dīgst tikai tad, kad augsne ir mitra.
Pareizi ierīkoti un kopti zālāji ilgu laiku izskatās dekoratīvi. Kad tikko ierīkotais zāliens sazaļo, sākas tā ilglaicīga kopšana. Zālienu regulāri mēslo, pļauj un laista.
Maisījuma sastāvs:
60% daudzgadīgā airene Lolium perenne L.
35% sarkanā auzene Festuca rubra L.
5% pļavas skarene Poa pratensis L.
Līdz sēšanai uzglabāt sausā vietā.

Datu lapa
MērķisUniversāli
Preču zīmeAGRONOM
Iesaiņošanai3 kg

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri