-25%
SPORT ZĀLIENA SĒKLU MAISĪJUMS 1KG
Kods: 4770168923966

SPORT ZĀLIENA SĒKLU MAISĪJUMS 1KG

9,49 € 7,12 €/ GAB
7,12 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Profesionāls dekoratīvo-sporta augu maisījums Ieteicams visiem augsnes tipiem. Zāles sēklu maisījums ar mikorizas piedevu. Mikorizas sēnītes zālienā stimulē ātrāku sakņu un bumbuļu augšanu, kas nozīmē ātrāku zāliena platību velēnu veidošanos. Zāliens kļūst blīvāks un kompaktāks, tādējādi īsākā laikā veidojas zāliena "paklājs". Turklāt sakņu masas augšana padara zālienu izturīgāku pret vasaras sausumu. Zāliens ar lielu sakņu masu arī ātrāk atjaunojas, kas ir svarīga īpašība intensīvi izmantotiem zālieniem (futbola laukumiem, rotaļu laukumiem utt.). 1kg/40m².

Sastāvs:

23% Lolium perenne, Daudzgadīgā airenes

10% Lolium perenne, Perennial ryegrass, Daudzgadīgā airenes

20% Lolium perenne, Perennial ryegrass, Daudzgadīgā airenes

5% Lolium westervoldicum, Viengadīgās airenes

35% Festuca rubra, Sarkanā auzenes

5% Poa pratensis, Pļavas skarenes

2% Agrostis, Bent grass, Smilgas

Datu lapa
MērķisSporta laukumiem
Preču zīmeAGRONOM
Iesaiņošanai1 kg

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri