-25%
ZĀĻU MĒSLOŠANAS LĪDZEKLIS AR NEZĀĻU BARJERU 10 KG
Kods: 4008398246143

ZĀĻU MĒSLOŠANAS LĪDZEKLIS AR NEZĀĻU BARJERU 10 KG

39,99 € 29,99 €/ GAB
3,00 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

ZĀĻU MĒSLOŠANAS LĪDZEKLIS AR NEZĀĻU BARJERU Zālāju mēslojums ar nezāļu barjeru atņem nezālēm augšanas pamatu, regulāra lietošana nodrošina ilgtspējīgu zāliena kopšanu un ir ierobežota jaunu nezāļu rašanās. Esošās zāliena nezāles netiek aktīvi apkarotas. Lietošana: Mēslojumu var izkliedēt ar rokām vai ar mēslojuma izkliedētāju. Pirmo reizi mēslot pavasarī, kad parādās nezāles (martā-aprīlī) - 100 g m2 Otro reizi mēslot pēc 6-8 nedēļām (vasaras sākumā) - 50 g/m2 Trešo reizi mēslot pēc 6. -8 nedēļas (vasaras beigās - rudens sākumā) - 50 g/m2. Nelietot sētiem un jauniem zālieniem (līdz 4 pļaušanas reizēm). Mēslošana vienmēr jāapvieno ar pareizu zāliena laistīšanu. Ūdens pēc mēslošanas. Mēslošanas līdzekļi ir ideāli piemēroti lietošanai pēc tam, kad no zāliena ir noņemtas ar herbicīdiem apstrādātas nezāļu atliekas (herbicīdi iznīcina esošās nezāles, mēslojums rada barjeru pret tām). Sastāvs: EK organiski minerālais NPK mēslojums ar magniju, sēru un dzelzi NPK (Mg, S) 7-2,5-3 (+0,5)+Fe. Iepakojums: 10 kg.

Datu lapa
Mēslojuma sezonalitātePavasara mēslošana, Vasaras mēslošana
Mēslojumu veidiBerams mēslojums
Preču zīmeCOMPO
Iesaiņošanai10 kg

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

ZĀĻU MĒSLOŠANAS LĪDZEKLIS AR NEZĀĻU BARJERU 10 KG
+ + +
Komplekta cena
205,10 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri