Kods: 477160131317

SUPERFOSFĀTS 4 KG

8,99 €/ GAB
2,25 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Granulēts fosfora mēslojums, kas paredzēts  galvenajai un mēslošanai pavasarī un rudenī augu aktīvās veģetācijas sākumā un tās laikā.  

Granulēts superfosfāts ir viegli izplatīties, tas nav iegūt putekļains, un nekļūst saspiesti. Fosfors pozitīvi ietekmē sakņu sistēmu, palīdz nogatavojušos ražu, augļi un dārzeņi kļuvuši spēcīgāki, lielāki, to garšas īpašības ir labāk. Trūkums Fosfora sākumā auga dzīves izraisa nelabojams zaudējumiem nākotnē. Tas ir pierādīts ar zinātniskiem pētījumiem, ka sēklas augu var asimilēt fosforu, kas satur augsnē, tikai piektajā nedēļā. Tieši tāpēc ir svarīgi, lai mēslot augus ar fosforu.

LIETOŠANA. Mēslošanas līdzekļi tiek piemēroti pavasarī pirms sējas, sējas, vai rudenī. Papildu mēslošana ir iespējams, ja ir simptomi fosfora lackage. Mēslošanas līdzekļi tiek izmantoti dārzeņu, augļu koki, augļu krūmu un kultūru. Visjūtīgākais trūkuma fosforu, kartupeļi, tomāti, ābelēm, upenes. Dārzeņi,   kartupeļi,  augļu koki, augļu krūmi, zālāji  3,0-4,0 kg/a.   

Datu lapa
Vidutinė pakuotės išeiga 4 kg~120 m²
Mēslojuma sezonalitātePavasara mēslošana, Rudens mēslošana
Mēslojumu veidiBerams mēslojums
Preču zīmeBALTIC AGRO
Iesaiņošanai4 kg

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

SUPERFOSFĀTS 4 KG
+ +
Komplekta cena
18,86 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri