-25%
SALETROSAN (AMONIJA NITRĀTS-SULFĀTS) 2 KG
Kods: 4770168911406

SALETROSAN (AMONIJA NITRĀTS-SULFĀTS) 2 KG

6,29 € 4,72 €/ GAB
2,36 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Granulēts koncentrēts slāpekļa mēslojums, kas paredzēts galvenajai mēslošanai pavasarī un papildu mēslošanai vasarā augu aktīvās veģetācijas sākumā un tās laikā.
Lietošanas rekomendācijas: jāmēslo lokāli vai izliedēti. Apkārt krūmiem un kokiem mēslojiet zaru vainaga platībā. Papildus mēslošanai var šķīdināt un laistīt (smidzināt) augus. Nemēslot pākšaugu kultūras.
Mēslošanas norma: lauka dārzeņi - 25-35 g/m2 siltumnīcas dārzeņi, dekoratīvie augi – 20-25 g/m2 puķes – 10-15 g/m2 ogulāji, ogu krūmi, augļu krūmi - 25 g/m2, augļu koki, apstādījumi, dzīvžogi – 25-40 g/m2 zālāji (sējot, veģetācijas sākumā) – 25 g/m2 zālāji (pēc pļaujas 3 reizes) – 10 g/m2 papildus mēslot (laistot) - 20-30 g/10 l ūdens papildus mēslot (smidzinot) - 30-50 g/10 l ūdens.
EK MĒSLOŠANAS LĪDZEKLIS. Mēslošanas līdzekļa tips: A.1.6. slāpekļa mēslošanas līdzeklis (amonija sulfāts-nitrāts) – N(S) 26(+32). .

Datu lapa
Mēslojuma sezonalitātePavasara mēslošana, Vasaras mēslošana
Mēslojumu veidiBerams mēslojums
Preču zīmeAGRONOM
Iesaiņošanai2 kg

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

SALETROSAN (AMONIJA NITRĀTS-SULFĀTS) 2 KG
+ +
Komplekta cena
8,30 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri