-25%
AUGSNES PASKĀBINĀTĀJS (AMONIJA SULFĀTS) 2 KG
Kods: 4770168911369

AUGSNES PASKĀBINĀTĀJS (AMONIJA SULFĀTS) 2 KG

5,29 € 3,97 €/ GAB
1,98 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Granulēts koncentrēts slāpekļa mēslošanas līdzeklis lauka augu mēslošanai un augsnes paskābināšanai.
Mēslošanas rekomendācijas: centieties mēslot lokāli vai izkaisot (augsne, mauriņš). Iestrādājiet mēslošanas līdzekli augsnē. Pēc mēslošanas palaistiet. Mēslojiet laukumu apkārt krūmiem vai kokiem zaru vainaga platumā. Nemēslojiet pākšaugu kultūras. Mēslojot papildus, varat izšķīdināt ūdenī un laistīt augus. Regulāri mēslojiet mauriņus, ja vēlaties tajos izskaust āboliņu. Regulāri un bieži mēslojiet, ja vēlaties nomainīt rozā hortenziju krāsu uz zilu.
Mēslošanas līdzekļa norma: dārza augsne (zeme) 100–150 g/m2 (1 reizi veģetācijas sākumā) lauka dārzeņi – 20–50 g/m2 (1–2 reizes) kartupeļi – 50 g/m2 dekoratīvie augi – 40–60 g/m2 ēriku dzimtas augi (rododendri, acālijas, hortenzijas, mellenes) – 50–100 g/m2 (2–3 reizes), mauriņš – 30 g/m2 (2–4 reizes) augsne, mulča un augu laistīšana – 50 g/10 l ūdens/2–3 m2.
EK MĒSLOŠANAS LĪDZEKLIS. Mēslošanas līdzekļa tips: A.1.4. slāpekļa mēslošanas līdzeklis (amonija sulfāts) – N 21.

Datu lapa
Mēslojuma sezonalitāteVasaras mēslošana, Pavasara mēslošana
Mēslojumu veidiBerams mēslojums
Preču zīmeAGRONOM
Iesaiņošanai2 kg

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

AUGSNES PASKĀBINĀTĀJS (AMONIJA SULFĀTS) 2 KG
+ +
Komplekta cena
14,23 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri