-25%
GRANULĒTS SUPERFOSFĀTS 4 KG
Kods: 4770168911420

GRANULĒTS SUPERFOSFĀTS 4 KG

8,99 € 6,74 €/ GAB
1,69 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Granulēts fosfora mēslošanas līdzeklis, paredzēts galvenajai augu pavasara un rudens mēslošanai to aktīvās veģetācijas sākumā un tās gaitā
Lietošanas rekomendācijas: granulēto superfosfātu vienmērīgi izkaisīt uz augsnes un iestrādāt tajā. Pirms augu sējas (stādīšanas) mēslot kopā ar slāpekļa un kālija mēslošanas līdzekļiem. Optimālais mēslošanas līdzekļa lietošanas laiks marta–novembra mēnesis. Lietojiet tikai tad, ja nepieciešams. Nepārsniedziet ieteikto normu.
Mēslojuma norma: laukā audzēti dārzeņi – 30-50 g/m2 siltumnīcā audzēti dārzeņi, dekoratīvie augi – 40-50 g/m2 ziedi – 30-40 g/m2 ogulāji, ogu krūmi, augļu krūmi - 50 g/m2, augļu koki, apstādījumi, to dzīvžogi – 50-80 g/m2 zālieni (sēšanas laikā, veģetācijas sākumā) – 30 g/m2 augsne rudenī – 40 g/m2.
EK MĒSLOŠANAS LĪDZEK‎ĻI. Mēslošanas līdzekļa tips: A.2.2a fosfora mēslošanas līdzeklis (superfosfāts) – P (Ca, S) 19 (+25 +32).

Datu lapa
Mēslojuma sezonalitātePavasara mēslošana, Rudens mēslošana
Mēslojumu veidiBerams mēslojums
Preču zīmeAGRONOM
Iesaiņošanai4 kg

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

GRANULĒTS SUPERFOSFĀTS 4 KG
+ +
Komplekta cena
23,68 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri