-35%
ORHIDEJU MĒSLOŠANAS KAPSULAS 1x5
Kods: 4008398432706

ORHIDEJU MĒSLOŠANAS KAPSULAS 1x5

8,59 € 5,58 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

ORHIDEJU MĒSLOŠANAS KAPSULAS Orhideju mēslojuma kapsulas ir efektīvs līdzeklis novājinātu orhideju atdzīvināšanai. Mēslojuma šķīdums veicina ziedkopu veidošanos un ziedēšanu, atdzīvina un paspilgtina ziedu krāsas, stiprina un bagātina orhideju lapas. Lietošana: Kapsulas šķīdums ir gatavs lietošanai. Viena kapsula ir paredzēta vienam augam. Mēslojuma kapsulu nogriež kapsulas augšpusē iezīmētajā vietā un ievieto orhidejas augsnē. Mēslojuma šķīdums pakāpeniski iekļūst orhidejā un baro to. Nepastāv pārmērīgas mēslošanas risks. Mēslojuma šķīduma kapsulas ilgst vairāk nekā 4 nedēļas. Kad kapsula ir tukša, tā tiek droši izņemta. Orhideju mēslošana ir ieteicama visu gadu – pirms ziedēšanas, ziedēšanas laikā un pēc tās. Apaugļošanas periodiskums 1-2 mēneši. Sastāvs: atšķaidīts NPK mēslojuma šķīdums ar krāsvielu.

Datu lapa
Mēslojuma sezonalitāteVisų sezonų tręšimas
Mēslojumu veidiStieņi & tabletes
Preču zīmeCOMPO

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri