EŠEVĒRIJA (ECHEVERIA) MIX 12Ø 13H  *Preces fotoattēlam ir informatīvs nolūks. Preces oriģinālā krāsa un izmēri var atšķirties no fotoattēlā redzamās.
Kods: 000000120543

EŠEVĒRIJA (ECHEVERIA) MIX 12Ø 13H 

Echeveria

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Eševērija pieder platlapju dzimtai un dabiski aug Centrālās un Dienvidamerikas daļās. Dekoratīvs, platlapju augs, kas uz īsa stumbra audzē biezas, sulīgas lapas, kuras veido rozetēs. Eševērijas ir dažādās krāsās, sākot no zaļas līdz spilgti violetai. Ziedi ir pacelti slīpos ķekaros, var būt dažādu krāsu. Augs nav prasīgs, tāpēc tas ir piemērots arī iesācēju audzētājiem. Uzglabāšana: austrumu vai rietumu pusē. Apgaismojums: Nepieciešama gaiša vieta, taču nepanes tiešu, ļoti karstu saules gaismu. Spilgta gaisma ir nepieciešama, lai saglabātu šķirnei raksturīgo krāsu. Temperatūra: 15–25 °C. Laistīšana: mērena, jo lapās uzkrājas liekais ūdens. Starp laistīšanu substrātam jāizžūst. Ūdenim jābūt mīkstam, istabas temperatūrā. Laistīšanas laikā neļaujiet ūdenim apmesties lapu padusēs. Atpūtas periods: ziemā turēt 5-10 °C temperatūrā ar papildu apgaismojumu un laistīt retāk nekā parasti. Ja tas pārziemo siltākā telpā, augs izstiepjas. Substrāts: ūdens caurlaidīgs, ar bagātīgu grants un smilšu piemaisījumu. Mēslošana: maijā-augustā ik pēc 2 nedēļām ar šķidru lapu ziedu mēslojumu. Atzarošana: nav nepieciešama. Pārstādīšana: ik pēc 1-2 gadiem platā podā. *Preces fotoattēlam ir informatīvs nolūks. Oriģinālā preces krāsa un izmēri var atšķirties no fotogrāfijā atveidotā.

Datu lapa
Augu augstums, cm13
Preču zīmeJ.VAN VLIET
Augu iedalījumsSukulenti

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

SUBSTRAL NATUREN MULTI-INSECT IZSMIDZINĀMS LĪDZEKLIS 0,75 L
+ +
SUBSTRAL NATUREN MULTI-INSECT IZSMIDZINĀMS... 7,39 € / GAB
Komplekta cena
17,09 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri