Kods: 4741390083407

AUGSNE BALKONA PUĶĒM 18 L

2,59 €/ GAB
0,14 €/ l

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

AUGSNE BALKONA PUĶĒM
Speciāla augsne balkona puķēm un terašu augiem ar dabiskām ūdens uzkrāšanas īpašībām un papildu ilgstošas iedarbības mēslojumu
• Vērtīgi mālu minerāli nodrošina viegli laistāma substrāta īpašības: ūdeni un barības vielas ir vieglāk uzsūkt, uzglabāt un nepieciešamības gadījumā nodot augam. Liekais laistīšanas ūdens tiek novadīts.
• Augsnes struktūras noturība nodrošina optimālus augšanas apstākļus.
• ASB Greenworld PREMIUM augsne balkona puķēm nodrošina līdzsvarotu pamata barības vielu daudzumu augam.
• Papildu ilgstošas iedarbības mēslojums veicina labāku augu augšanu un vienmērīgi apgādā augu ar tam nepieciešamajām barības vielām.
• ASB Greenworld PREMIUM augsne balkona puķēm ir ideāls pamats veselīgai pelargoniju un citu balkona puķu un terašu augu augšanai, kā arī bagātīgai un krāšņai to ziedēšanai.
Ieteikums izmantošanai. Augu stādīšana balkona puķu kastēs.
1 m garai balkona puķu kastei nepieciešami aptuveni 20 l ASB Greenworld PREMIUM augsnes balkona puķēm. Izmantojiet balkona puķu kastes ar ūdens noteces atverēm vai vispirms kā drenāžu tajās ievietojiet māla lauskas, oļus u. tml. Tādējādi kastēs netiks bloķēta
ūdens noplūde un tiks novērsts stāvošs augsnes mitrums ilgstoša lietus gadījumā. Piepildiet balkona puķu kastes ar ASB Greenworld PREMIUM augsni balkona puķēm. Izveidojiet augsnē bedrīti stādāmā auga sakņu kamola lielumā un ievietojiet tajā augu. Stādiet augus aptuveni 10 cm attālumā vienu no otra. Apberiet augu saknes ar augsni un piespiediet to. Nepieciešamības gadījumā vēl pieberiet augsni. Pēc tam kārtīgi aplaistiet augu.
Augu stādīšana toveros.
Ieberiet māla lausku, māla bumbiņu vai oļu kārtu tovera apakšā, veidojot drenāžas kārtu. Piepildiet 1/4 trauka ar ASB Greenworld PREMIUM augsni balkona puķēm. Ievietojiet augu traukā un turiet to trauka vidū apberiet auga saknes ar augsni. Uzbērto augsni un auga saknes piespiediet un pēc tam aplejiet augu.
Padomi:
1. Neaizmirstiet par mēslošanu! Ierobežotā sakņu augšanas vietā augam nepieciešamās barības vielas relatīvi ātri tiek patērētas. Aptuveni 3–6 nedēļas pēc auga iestādīšanas tas ir regulāri jāmēslo. Izmantojiet ASB Greenworld PREMIUM mēslojumu balkona puķēm.
2. Raugiet, lai augsne regulāri tiktu laistīta un vienmēr būtu mitra.
3. Lai augam varētu attīstīties jauni ziedpumpuri un dzinumi, regulāri jāizgriež noziedējušie ziedi un nokaltušās lapa
AUGSNES SUBSTRĀTS
Augiem, kam ir nepieciešams augsts barības vielu daudzums.
Norādījums par lietošanu: lietošanai gatavs augsnes substrāts visu balkona un terašu augu, kam ir nepieciešams augsts barības vielu daudzums, stādīšanai un pārstādīšanai. Augsne nav piemērota skābu augsni mīlošiem augiem.
Izejvielas: augsto purvu kūdra (vidēji sadalījusies), māla granulas, kalcija karbonāts, N mēslojums. pH vērtība: 5,0–7,0 (CaCl₂). Sāls saturs: < 3 g/l KCl. Barības vielu saturs (CAT): 200–400 mg/l slāpeklis (N) 100–450 mg/l fosfāts (P₂O₅) 350–1300 mg/l kālija oksīds (K₂O).
Uzglabāšana: uzglabāt vēsā un sausā vietā nepakļaut tiešu saules staru iedarbībai. Atvērtus maisus cieši noslēgt.
Sastāvs: 89% kūdra, 2,7% kaļķakmens, 0,85% NPK 14-16-18 mēslošanas līdzeklis, 7,5% māls 0-3 mm

Datu lapa
Kopējais tilpums18 l
MērķisPuķēm
Preču zīmeGREENWORLD
Iesaiņošanai18 l

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri