Kods: 4779016970244

LAPEGLES MIZAS MULČA 40 L

10,59 €/ GAB
0,26 €/ l

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

LAPEGLES MIZAS MULČA Mulčēšana ir ļoti labvēlīga augu augšanai. Augsne pārklāta ar mulču labāk saglabā mitrumu, tāpēc segto zemi vajadzēs laistīt retāk. Kā arī, koku mizā esošie mikroorganismi uzlabo augsnes kvalitāti, satrūdot atmirušās organiskās vielas, kas sadalās augu barības vielās. Jāpiemin, ka mulča aizsargā augu saknes no temperatūras svārstībām. Tas pasargā augus no karstuma vasarā un no aukstuma ziemā un rudenī, kad gaisa temperatūra pazeminās. Mulčas izmantošanas priekšrocības: • mitruma saglabāšana • kavē nezāļu augšanu • veic estētisku funkciju • ļauj augu saknēm elpot • aizsargā pret temperatūras svārstībām • baro un uztur augsnes pH. Mulčēšanas metodes: 1. Mulču uzber tieši uz augsnes. Mulčējot šādā veidā, tas saīsina mulčas kalpošanas laiku. Tas ir tāpēc, ka mulča ātri pieķeras zemei, kļūst neglīta un ātrāk sapūst. 2. Pirms mulčas izbārstīšanas, ap augiem tiek uzlikts ģeotekstils. Tādā veidā tiek saglabāts mulčas izskats un kvalitāte. *- Abos gadījumos mulču ieber 5-10 centimetru (cm) slānī, viegli piespiež un sapludina ar ūdeni, lai lielie gabali izceltos. SVARĪGI! Mulča ir lielapjoma produkts, kura īpašības ietekmē materiāla saspiešanu transportēšanas un uzglabāšanas laikā. Kad produkts tiek izbērts zemē un atbrīvots, mulčas sākotnējais tilpums tiek atjaunots. Lai segtu 1 kvadrātmetru (m2), nepieciešams 50L mulča. Aprēķinot lielāku platību pārklājumu, iesakām pievienot vēl 15% produkta.
Sastāvs: 100% lapegles mulča

Datu lapa
Kopējais tilpums40 l
MērķisUniversāls
Preču zīmeJUKNEVIČIAUS KOMPOSTAS
Iesaiņošanai40 l
TipsKoka mulča

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri