Jauns
MEŽVĪTENIS DIAMOND BALL
Kods: 0000001321241

MEŽVĪTENIS DIAMOND BALL

Clematis Diamond Ball PBR

Ziedēšanas laiks


VI-VIII

Saulaina vieta


Daļēja ēna


Daudzgadīgs


Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Ziedoša, kāpelējoša liāna - vīteņaugs. Licencēta šķirne. Ziedi lodes formas, 10-12 cm diametrā, pilniem vidiem. Ziedi zied gan uz vecajiem, gan jaunajiem dzinumiem. Zieds sastāv no 30-50 zilgan baltām ziedlapiņām. Ziedlapiņu gali ir konusveida, nedaudz viļņaini, noliekti uz leju. Pirmo reizi zied uz pagājušā gada kātiem, rudenī - uz šī gada kātiem. Aprīlī jāmēslo ar ilgstošas iedarbības mēslojumu, vajadzības gadījumā bagātīgi laistot. Augsnei jābūt auglīgai, mitrai, irdenai, pH 6,5-7. Stādiet saulainā vietā, bet pārliecinieties, ka saknes ir ēnā, šim nolūkam var audzēt zemus, zemi apņemošus paklāju augus. Ļoti piemērots audzēšanai uz žogiem, lapenēm, nojumēm, balstiem. 2. grupas atzarošana (vidēja) - atzarošana veicina zarošanos un bagātīgu ziedēšanu. Laiks - no februāra beigām. Līdz marta beigām, kad jau redzami uzbriedušie pumpuri (samērā vēla - vēla ziedēšana). Vispirms noņemiet slimos, sasalušos dzinumus atzarot, atstājot spēcīgu pumpuru pāri 1,5 m augstumā. Otro apgriešanu veic vasarā, lai veicinātu nākamo ziedēšanu, var nogriezt 1/3 no dzinuma garuma.

Datu lapa
Ziedēšanas laiksVI-VIII
Platums, cm1 m
Saulaina vieta
Daļēja ēna
Daudzgadīgs
Ziedu krāsaZila
Izaug līdz2 m
Aukstā zon4
TaipaC2
Žydėji mo laikasVI-VIII

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

KŪDRAS SUBSTRĀTS DEKORATĪVIEM SKUJKOKIEM, RODODENDRONIEM, VIENMĒR ZAĻIEM UN ALPINĀRIJU AUGIEM 40 L
+ +
KŪDRAS SUBSTRĀTS DEKORATĪVIEM SKUJKOKIEM,... 3,23 € / GAB
Komplekta cena
13,62 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri