Kods: 000000130644

MEŽVĪTENIS TAIGA

Clematis Taiga PBR premium

Ziedēšanas laiks


VI-IX

Saulaina vieta


Daudzgadīgs


Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Ziedoša, kāpelējoša liāna - vīteņaugs. Licencēta šķirne. Viens no dekoratīvākajiem mežvīteņiem. Lapas ir tumši zaļas, ar trim lapām, smailas. Ziedi ir neparastas zvaigznes formas, pildīti, lieli, 16-20 cm diametrā, ziedlapiņas ir garas, ar ļoti smailu galu, zilganā ceriņkrāsā ar dzeltenīgi zaļu galu, ziedlapiņas vidū ir ieliektas uz iekšu, ziedēšanas laikā izvēršas. Zied divas reizes sezonā, no maija beigām, tad atkal augustā, bet ne tik bagātīgi. Aprīlī jāmēslo ar ilgstošas iedarbības mēslojumu, vajadzības gadījumā bagātīgi laistot. Augsnei jābūt auglīgai, mitrai, irdenai, pH 6,5-7. Stādiet saulainā vietā, bet pārliecinieties, ka saknes ir ēnā, šim nolūkam var audzēt zemus, zemi apņemošus paklāju augus. Iepriekšējā gada dzinumi iznīkst, tāpēc martā augu nogriež, atstājot 30-50 cm no zemes – atstājot dažus spēcīgākos pumpurus. Ļoti piemērots audzēšanai uz žogiem, lapenēm, nojumēm, balstiem. Jutīgi pret lielu aukstumu, tāpēc ziemā pārklāj vai mulčē.

Datu lapa
Ziedēšanas laiksVI-IX
Platums, cm1 m
Saulaina vieta
Daudzgadīgs
SugasKāpelējoši vīteņaugi
Ziedu krāsaDivkrāsu
Izaug līdz2-2,5 m
Aukstā zon6
TaipaC2
Žydėji mo laikasVI-IX

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

KŪDRAS SUBSTRĀTS DEKORATĪVIEM SKUJKOKIEM, RODODENDRONIEM, VIENMĒR ZAĻIEM UN ALPINĀRIJU AUGIEM 40 L
+ +
Komplekta cena
14,73 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri