TILANDSIJA (TILLANDSIA) MIX 6Ø 6H *Preces fotoattēlam ir informatīvs nolūks. Preces oriģinālā krāsa un izmēri var atšķirties no fotoattēlā redzamās.
Kods: 000000100509

TILANDSIJA (TILLANDSIA) MIX 6Ø 6H

Tillandsia

4,89 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Tilandsija (Tillandsia)
Bromēliju dzimtas epifītisks augs, kas ar saknēm piestiprinās pie koku stumbriem vai klintīm. Dabiski aug Ziemeļamerikā, Centrālamerikā un Dienvidamerikā, kā arī Karību jūras salās.
Uzglabāšana: nepieciešams svaigs gaiss, kas padara to par labu vietu, kur atvērt logu un ielaist svaigu gaisu.
Apgaismojums: labi apgaismota vieta, bet jāsargā no tiešiem saules stariem.
Temperatūra: 15–20°C.
Laistīšana: vajadzētu mērcēt 2-4 reizes nedēļā un apsmidzināt ar papildus destilētu ūdeni. Ja to iemērc citā ūdenī, auga lapu sporas aizsērē kaļķi un laika gaitā augs nomirst. Zaļajām tilandsijām ir nepieciešams vairāk mitruma nekā tām, kurām ir pelēkas vai sudraba lapas. Ja auga lapas rotē un izžūst, tā ir pirmā mitruma trūkuma pazīme.
Substrāts: nav nepieciešams. Audzē stikla, māla traukos.
Mēslošana: tilandsija ir jutīga pret apaugļošanu, tāpēc to vajadzētu darīt ar mēru. Izmantot bromeliādes augiem paredzēto mēslojumu bez vara.
Atzarošana: nav nepieciešama.

Datu lapa
Augu augstums, cm6
Preču zīmeJ.VAN VLIET
Augu iedalījumsLapu ziedi

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri