Tikai internetā
Jauns
KARCHER STUMJAMA SLAUCĪŠANAS MAŠĪNA S 4 TWIN
Kods: 4054278247939

KARCHER STUMJAMA SLAUCĪŠANAS MAŠĪNA S 4 TWIN

165,00 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Neatkarīgi no tā, vai tās ir ziedlapiņas pavasarī, smiltis vasarā, lapas rudenī vai smiltis ziemā: Efektīvais un ergonomiskais Kärcher slaucītājs S 4 Twin nodrošina žilbinošu tīrību visā mājā un dārzā cauru gadu. Spēcīgās pamatbirstes un un abu sānu birstu kopīgais slaucīšanas platums 680 mm bez piepūles nodrošinās uzkopt platības pat līdz 2400 m² stundā. Iekārta atkritumus savāc tieši 20 litru atkritumu tvertnē. Garie sānu birstu sariņi nodrošina pilnīgu tīrību tieši līdz malai. Regulējamo rokturi var pielāgot atbilstoši lietotāja augumam. Bajonetes stiprinājuma skrūves roktura regulāciju padara vienkāršu. Slaucītāju var viegli salocīt un uzglabāt taupot vietu, pateicoties pēdas plāksnei pie rāmja, un viegli pārnēsāt aiz roktura. Slaucītājs ir gatavs lietošanai īsā laikā. Atkritumu tvertni var viegli noņemt, droši novietot un iztukšot bez saskares ar netīrumiem.

Tehniskie dati

Darba platums ar sānu birsti (mm)

680

Maks. platības tīrīšanas veiktspēja (m²/h)

2400

Korpuss / rāmis

Plastmasa

Gružu tvertne (l)

20

Krāsa

dzeltens

Svars bez piederumiem (kg)

10.2

Darbam gatavas iekārtas svars (kg)

10.2

Svars, ieskaitot iepakojumu (kg)

11.6

Izmēri (G x P x A) (mm)

760 x 668 x 940

 

Datu lapa
ZīmolsKARCHER
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri